📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten drugi jaki zafascynowany widokiem w dole, niesamowity zapał, aż się rwie do pomocy

Wy robotnicy to nawet jecie o godzinie ustalonej przez Pana
Nie ma to że kiedy głodny, pan daje np 9.35 i wtedy możesz żryć
loky napisał/a:
Ktoś się orientuje co to za firma? Co oni tam robią?
Roboty szukasz?
Ja rozumiem że BHP w Europie sięgnęło już absurdów ale oni tam jeszcze chyba nie słyszeli o takim terminie.

Zbysław napisał/a:
Pomalutku, pomalutku. Aby mieć co żryć, to najpierw pan musi dobrze zapłacić a z tym to już różnie.
Operator dupa, miał okazję drugiego zgarnąć ale widać zasnął.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Zbysław napisał/a:
Z kim ty rozmawiasz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie