18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
SWAT na streamie
D................D • 2014-08-27, 21:57

troll zadzwonił na policje ze mieszka terrorysta pod adresem streamera, ironia losu bo gra w cs'a
tak, tak łatwo załatwic wjazd swatu w chameryce
Zgłoś
fashX 2014-08-27, 22:15 54
DisH0noreD Zdanie złożyłeś jak srałeś i to było przy ostrym zatwardzeniu na kiblu, ironia losu bo srałeś i kupa nie wyszła, tak łatwo.
Zgłoś
FanBongmana 2014-08-27, 22:17 2
Rozjebał mnie moment w którym grubasek tuż po usłyszeniu że wszystko jest nadawane na żywo podszedł do komputera i męczył się żeby przestawić kamerke tak by nic nie było widać, oczywiście nadal było wszystko słychać.
Zgłoś
D................D 2014-08-27, 22:38 2
fashX napisał/a:

DisH0noreD Zdanie złożyłeś jak srałeś i to było przy ostrym zatwardzeniu na kiblu, ironia losu bo srałeś i kupa nie wyszła, tak łatwo.

nie szczekaj na mnie
Zgłoś
solnik 2014-08-27, 22:40
HaHa Grubo, koleś nie wiedział co się dzieje ^^.
Zgłoś
Iperyt669 2014-08-27, 22:54 8
Żaden swat, tam zwykła psiarnia ma normalnie na wyposażeniu hełmy, kamizelki i chuj wie co jeszcze, pewnie granatniki rewolwerowe.
Zgłoś
R................s 2014-08-28, 0:08 1
skąd on miał taki kolorowy pistolecik?
Zgłoś
Rafixo 2014-08-28, 0:30
Wiele było takich akcji że streamerom wlatywał SWAT do domu bo ktoś się dowiedział o miejscu zamieszkania. Swoją drogą, nie wiem jak to w Polsce działa (ale chyba wiele by zależało od dyspozytora przyjmującego zgłoszenie) ale co jakiś czas słychać że ktoś sobie jaja robi i wysyła maile że w danym budynku jest bomba, to wtedy ewakuują cały i zamykają sąsiednie ulice.
Zgłoś
szejq 2014-08-28, 0:37 1
fashX napisał/a:

DisH0noreD napisał/a:

nie szczekaj na mnie

Jak ma nie szczekać? "Twoja Polska języka jest niepełnosprawna"
Ale swoją drogą, to kocioł garnkowi.
Zgłoś
Kubusiek333 2014-08-28, 1:14 21
Takie żarty są częste. Tutaj dla jednego z najlepszych graczy w cs:
Zgłoś
N................s 2014-08-28, 1:16 1
oh jaki fajny troll troll trollolo lelele. zalosne. i bardzo dobrze chuj w dupe temu "streamerowi"

btw. jestes glupi jesli myslisz ze to prawda
Zgłoś
k................1 2014-08-28, 1:21 1
fake na kilometr
Zgłoś
KMD 2014-08-28, 1:22
@Kubusiek cwelu jebany, już to znalazłem na YT i miałem wklejać a ty przede mną? JEBAJ SIE

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Kubusiek333 2014-08-28, 1:25
KMD napisał/a:

@Kubusiek cwelu jebany, już to znalazłem na YT i miałem wklejać a ty przede mną? JEBAJ SIE

Za szybki dla Ciebie
Zgłoś
keremere22 2014-08-28, 1:37 29
Counter-Terrorists Win
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów