Taa...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Taa...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, typowa Polka jest wierna i przykładna. To, że Ty nie spotykasz typowych Polek, to nie nasza wina.
...a to, że wolicie kurwy, to głównym powodem dlaczego większość nie jest typowa ;P
...a to, że wolicie kurwy, to głównym powodem dlaczego większość nie jest typowa ;P
Nie dość, że kurwiszcza to jeszcze tępe dzidy. Przecież to jest sztuczny kutas odpowiednio nałożony na jego własnego.
Ręczniczek i koszulkę ma po to, aby zakrywać początek tej pały - to pewnie tam jest łączenie.
Ręczniczek i koszulkę ma po to, aby zakrywać początek tej pały - to pewnie tam jest łączenie.
Kutas oczywiście atrapa, ale trzeba być debilem, żeby w XXI wieku kobietę lubiącą chuje nazywać kurwą. No chyba, że to komentarze autorstwa stulejarzy myślących według zasady - mnie nie chce bo mam małego, woli innego, to znaczy, że kurwa
Kobieta może lubić seks tak samo, jak mężczyźni, a tylko propaganda religijnych debili (z różnych wyznań nie tylko katolików) obecna przez stulecia im tego zabrania.
Kobieta może lubić seks tak samo, jak mężczyźni, a tylko propaganda religijnych debili (z różnych wyznań nie tylko katolików) obecna przez stulecia im tego zabrania.
@up Ja pierdole. A szacunek do siebie do jest ci obcy? Cywilizowani ludzie się tak nie zachowują.
towelie napisał/a:
@up Ja pierdole. A szacunek do siebie do jest ci obcy? Cywilizowani ludzie się tak nie zachowują.
A jaki ma związek seks z szacunkiem do siebie? To asceza wmówiona ludziom przez przeróżne religie. Odmawianie sobie przyjemności wcale nie czyni lepszym, tylko wkurwionym. Co innego jak ta przyjemność ma konsekwencje zdrowotne, jak np. alkohol, czy nadmierne obżeranie się, wtedy trzeba kalkulować na ile sobie pozwolić, ale seks niczym takim nie grozi (oczywiście jeżeli się zabezpieczasz).
"A szacunek do siebie do jest ci obcy? Cywilizowani ludzie się tak nie zachowują" hmm gdzieś to już słyszałem.. A no tak! Mahometanie o tym pierdolą non stop i dlatego wkładają kobietom worki na śmieci na głowe Bo przecież cywilizowane kobiety odsłaniają tylko oczy
@Up a byłoby ci miło jakby twoja rodzicielka wczesniej opierniiczała kabany w klubowych szaletach. Kazdy z was taki madry ale jak przychodzi co do czego to nagle rura mieknie. Każdy pieje że Kurwa to normalny zawód ale mamusi czy siostrze juz nie zaproponuje.
poligon6 napisał/a:
@Up a byłoby ci miło jakby twoja rodzicielka wczesniej opierniiczała kabany w klubowych szaletach. Kazdy z was taki madry ale jak przychodzi co do czego to nagle rura mieknie. Każdy pieje że Kurwa to normalny zawód ale mamusi czy siostrze juz nie zaproponuje.
Jak jej to sprawia przyjemność to jej sprawa. To pierdolenie to wyłącznie naleciałość kulturalna. Wieloletnie robienie wody z mózgu przez kościół i księża dla których jedyną formą moralnego seksu to ten z ministrantami. No chyba, że zjedzenie ciastka jak masz ochotę to też dla ciebie brak szacunku do siebie, bo życie jest po to, żeby się umartwiać
Tarab85 napisał/a:
Jak jej to sprawia przyjemność to jej sprawa. To pierdolenie to wyłącznie naleciałość kulturalna. Wieloletnie robienie wody z mózgu przez kościół i księża dla których jedyną formą moralnego seksu to ten z ministrantami. No chyba, że zjedzenie ciastka jak masz ochotę to też dla ciebie brak szacunku do siebie, bo życie jest po to, żeby się umartwiać
Dokładnie tak. W czasach gdy na ziemiach polskich nie było chrześcijańskiej zarazy ludzie nie znali tych popierdolonych antyludzkich norm moralnych. Ruchali się kiedy mieli ochotę.
W noc kupały wszyscy dawali w gaźnik i ruchali się ile się dało.
Gdy polskie ziemie zostały skażone wirusem chrześcijaństwa ludziom zaczęto wypełniać makówki bzdurami, że seks to grzech, nagość i ciało to fuj i innym religijnym pierdoleniem.
Fundamentem chrześcijańskiego obłędu jest przepraszanie za bycie człowiekiem i za wszystko co ludzkie. Co jest kompletnie pojebane.
W starożytnym Rzymie dopóki nie było chrześcijaństwa to ludzie też ruchali się bez opamiętania dla przyjemności. To było zupełnie naturalne. Wszędzie były lupenaria. Wpadało się do nich przelotem jak dzisiaj po kawę na stacji benzynowej.
Każdy ma swoje upodobania seksualne. Jeśli laska lubi jak 10 rosłych murzynów spuszcza jej się jednocześnie na twarz i jeszcze dwóch rozrywa jej dupę gigantycznymi pytami to jest to tylko jej indywidualna sprawa.
Ja bym osobiście nie chciał takiej kobiety ale mówienie o niej, że jest kurwą to lekka przesada...
Mądry obserwator ludzkich zachowań i psychiki Zygmunt Freud rzekł kiedyś, że jedyną dewiacją seksualną jest brak zainteresowania seksem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów