18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
Swego samobójstwa nagranie
fantastico • 2018-03-15, 11:59
Smutny dzieciak na 4chanie transmitował ze swej śmierci nagranie. Dokonanie samozabicia strzelbą przez strzał w głowę wykonane zostało skutecznie gdyż dzieciak nie żyje przez uczynienie sobie śmierci.

Zgłoś
TB303 2018-03-15, 16:23 33
Jod123 napisał/a:

Czy ja wszedłem na harda?

Jeżeli nie, to uprzejmie proszę adminów o przeniesienie oraz ukaranie debila, który nie wie gdzie takie treści umieścić.

No chyba Cię pojebało. Jeśli takie coś pójdzie na harda, to ja całkowicie stracę wiarę w ten portal. Toć to czyste złoto, a te pozostałości jego głowy na ścianie i suficie... po-kurwa-ezja!
Zgłoś
A................t 2018-03-15, 17:07 5
No ale Jod123 ma rację, niektórzy wchodzą tylko na harda i ominie ich taki materiał. To chamstwo.
Zgłoś
pazuzu 2018-03-15, 17:19 2
Jod123 ale z Ci ebie miękka faja i konfident

Jod123 ale z Ciebie miękka faja i konfident
Zgłoś
Tyreuspl 2018-03-15, 17:32 4
Główka strzeliła jak arbuz w tesco rzucony o podłogę, dobry wariat że martwił się o ścianę, szacunek do matki musi być, kto będzie kurwa sprzątał? Wiadomo, mamme a tak to tylko opierdoli sufit wybielaczem i po robocie.
Zgłoś
ziembix 2018-03-15, 18:10 11
Piwo dla mamy za wrzucenie filmiku

Fryta wóda dziwki koks lasery
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-03-15, 18:16 7
ziembix napisał/a:

Piwo dla mamy za wrzucenie filmiku

To był live stream. On sam to wrzucił.

Filmik smutny, ale nie dlatego, że zjeb się zabił, tylko dlatego, że jego matka musiała tego doświadczyć.
Zgłoś
J................8 2018-03-15, 18:20
Perełka, po prostu perełka
Zgłoś
Grymson 2018-03-15, 18:28
A na filmiku chyba chciał być incognito...
Zgłoś
MaGisTeer 2018-03-15, 18:54 10
Jod123
Nie pojebaly Ci sie strony?
Powaznie pytam.
Jaki hard? Takie filmiki kilka lat temu byly na porzadku dziennym na glownej. Oczywiscie z czasem robi sie tu kwejk,ale kurwa nie przesadzajmy.
Zgłoś
rafikfaf87 2018-03-15, 19:14 2
I to ja rozumiem. Dobre planowanie!

Automatycznie zapakował się w worek.

Czarny kaczor sadistica.
Zgłoś
Gumior 2018-03-15, 19:25
Czy ta strzelba to kel-tec ?
Zgłoś
edek.bajzel 2018-03-15, 19:54
selekcja naturalna, bo kto słaby umrze
Zgłoś
fantastico 2018-03-15, 20:04
Zawsze mógł tak skończyć.

Zgłoś
2137 2018-03-15, 20:42 1
Przecież to jakiś mangozjeb. Hhh, tfu.
Zgłoś
a................5 2018-03-15, 22:53
No i o chuj tyle płaczu i krzyku?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów