Smutny dzieciak na 4chanie transmitował ze swej śmierci nagranie. Dokonanie samozabicia strzelbą przez strzał w głowę wykonane zostało skutecznie gdyż dzieciak nie żyje przez uczynienie sobie śmierci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Co za kurewska kamerka co nie potrafiła ostrości złapać na początku...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Poza tym, jak to mówią, im więcej samobójców, tym mniej samobójców.
Zbieram piwa bez tematów.
Skutki wychowania. Starzy siedząc przed TV wpierdalają chipsy, a dzieciaki grasują w necie. Zero rozmów, kontaktów czy zainteresowania życiem innego członka rodziny. Oto skutki. Uczciwie poradzę - pytajcie swoje młode co u nich, gadajcie o ich problemach, doradzajcie, a nigdy nie doświadczycie podobnej sytuacji.
Niby użył folii by rodzice nie musieli malować, ale nawet to spierdolił.
Kamerka zgubiła ostrość tuż przed strzałem, patrząc się na zwłoki tego kolesia można powiedzieć "złośliwość rzeczy martwych".
Nie pierwszy i nie ostatni raz, przynajmniej tyle dobrze że zrobił to raz a bezboleśnie, a nie tak jak niedawno z pół roku temu był stream na którym 12-letnia dziewczynka się powiesiła na drzewie i dyndała tak przez kilka godzin aż ją młodsza siostra nie odnalazła z rodzicami
Rzeczywiście dla starych to będzie trauma, nikt nie chciałby widzieć śmierci swojego dziecka, albo w ogóle czyjejkolwiek śmierci no ale taka jest kolejność życia, jak się rodzisz to jedyne co jest pewne to że umrzesz, a to czy to nastapi za lat 15 czy 50 to bez większego znaczenia.
Także drodzy sadole zastanowcie sie nad tym co napisałem, przede wszystkim nad ostatnim zdaniem i mam prośbę, z miłości do własnych dzieci oszczędźcie im cierpienia jakie ich w życiu spotka i po prostu ich nie róbcie. Jeśli naprawdę zależy wam nad własnym dzieckiem to sobie adoptujcie, zrobicie przynajmniej dobry uczynek, uratujecie komuś życie a nie bezsensowne płodzenie po którym i tak przyjdzie śmierć, jak nie ich to wasza.
A do fanatyków religijnych twierdzących że Bóg nakazał nam się rozmnażać i płodzić, to odpowiedź jest bardzo prosta
brak narodzin = brak dziecka = brak duszy, więc możecie uchronić własne potencjalne dziecko przed cierpieniem w ogniach piekielnych
no ale jesteśmy sadolami, więc dużej części z nas prokreacja nie grozi, bo w końcu kto by chciał się z nami rozmnożyć ? xD
Rzeczywiście dla starych to będzie trauma, nikt nie chciałby widzieć śmierci swojego dziecka, albo w ogóle czyjejkolwiek śmierci no ale taka jest kolejność życia, jak się rodzisz to jedyne co jest pewne to że umrzesz, a to czy to nastapi za lat 15 czy 50 to bez większego znaczenia.
Także drodzy sadole zastanowcie sie nad tym co napisałem, przede wszystkim nad ostatnim zdaniem i mam prośbę, z miłości do własnych dzieci oszczędźcie im cierpienia jakie ich w życiu spotka i po prostu ich nie róbcie. Jeśli naprawdę zależy wam nad własnym dzieckiem to sobie adoptujcie, zrobicie przynajmniej dobry uczynek, uratujecie komuś życie a nie bezsensowne płodzenie po którym i tak przyjdzie śmierć, jak nie ich to wasza.
A do fanatyków religijnych twierdzących że Bóg nakazał nam się rozmnażać i płodzić, to odpowiedź jest bardzo prosta
brak narodzin = brak dziecka = brak duszy, więc możecie uchronić własne potencjalne dziecko przed cierpieniem w ogniach piekielnych
no ale jesteśmy sadolami, więc dużej części z nas prokreacja nie grozi, bo w końcu kto by chciał się z nami rozmnożyć ? xD
Co to za cipeczka płacze?
Czy ja wszedłem na harda?
Jeżeli nie, to uprzejmie proszę adminów o przeniesienie oraz ukaranie debila, który nie wie gdzie takie treści umieścić.
Jeżeli nie, to uprzejmie proszę adminów o przeniesienie oraz ukaranie debila, który nie wie gdzie takie treści umieścić.
@Up
Za słabe na harda
Za słabe na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów