Smutny dzieciak na 4chanie transmitował ze swej śmierci nagranie. Dokonanie samozabicia strzelbą przez strzał w głowę wykonane zostało skutecznie gdyż dzieciak nie żyje przez uczynienie sobie śmierci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Moja matula by mi jeszcze po śmierci wpierdoliła, że ujebałem sufit
nie no serio te debile zamiast się wyłączyć to "be be bułi bułi" serio??? taki kurwa lament kobiet??? Ja pierdolę
Cytat:
to byl white noise juz demony po niego przyszly
crystaldragon @ 2018-03-15, 15:52
Kamerka zgubiła ostrość tuż przed strzałem, patrząc się na zwłoki tego kolesia można powiedzieć "złośliwość rzeczy martwych"
Krok w tył daje szerszą perspektywę
Ten film wideo został udostępniony na żywo w serwisie YouTube, ale dość szybko został usunięty z witryny „za naruszenie zasad YouTube dotyczących szkodliwych lub niebezpiecznych treści ”. Wygląda na to, że pokazuje młodego mężczyznę popełniającego samobójstwo, strzelając sobie w głowę strzelbą, wraz z notatką „ bye / r9k / 3/14/18 ”.
Wygląda na to, że gwiazdą filmu był użytkownik 4chan o nazwie R9K, poświęcony dzieleniu się osobistymi historiami. Popełnia samobósjtwo, gdy słucha, jak obserwują go przyjaciele. Jego matka przybywa do domu kilka minut później, aby znaleźć ciało swojego dziecka i w histerii, wzywa policję.
Konto YouTube, z którego pochodzi strumień, nosi nazwę „ Shuaiby ”, a samo wideo nosiło tytuł „ Hej ”.
Dzieciak nazywał się Shuaib Aslam, miał 18 lat i mieszkał w Stockton w Kalifornii.
Bronią użytą do samobójstwa była strzelba Keltec KSG.
Akcja od 6 minuty.
Wygląda na to, że gwiazdą filmu był użytkownik 4chan o nazwie R9K, poświęcony dzieleniu się osobistymi historiami. Popełnia samobósjtwo, gdy słucha, jak obserwują go przyjaciele. Jego matka przybywa do domu kilka minut później, aby znaleźć ciało swojego dziecka i w histerii, wzywa policję.
Konto YouTube, z którego pochodzi strumień, nosi nazwę „ Shuaiby ”, a samo wideo nosiło tytuł „ Hej ”.
Dzieciak nazywał się Shuaib Aslam, miał 18 lat i mieszkał w Stockton w Kalifornii.
Bronią użytą do samobójstwa była strzelba Keltec KSG.
Akcja od 6 minuty.
no ale wiadomo że zdrowie to chuj, a zdrowie psychiczne dzieci to już wgl chuj dlatego mamy 300 psychiatrów dzieci i młodzieży w polsce, a dzieciaki leżą na materacach na korytarzach bo nie ma miejsc
ok, wiem że to nie polska, ale problem jest globalny
ok, wiem że to nie polska, ale problem jest globalny
mmmm
Chyba nie ogarnął, że się nie zrespi jak w GTA.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów