18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Traktor zagłady - teraz popularne
Swego samobójstwa nagranie
fantastico • 2018-03-15, 11:59
Smutny dzieciak na 4chanie transmitował ze swej śmierci nagranie. Dokonanie samozabicia strzelbą przez strzał w głowę wykonane zostało skutecznie gdyż dzieciak nie żyje przez uczynienie sobie śmierci.

Zgłoś
Hafnarfjodur 2018-03-16, 11:13 2
Moja matula by mi jeszcze po śmierci wpierdoliła, że ujebałem sufit
Zgłoś
Erni90 2018-03-17, 4:04
nie no serio te debile zamiast się wyłączyć to "be be bułi bułi" serio??? taki kurwa lament kobiet??? Ja pierdolę
Zgłoś
no_fearPL 2018-03-17, 7:09
Cytat:

crystaldragon @ 2018-03-15, 15:52

Kamerka zgubiła ostrość tuż przed strzałem, patrząc się na zwłoki tego kolesia można powiedzieć "złośliwość rzeczy martwych"

to byl white noise juz demony po niego przyszly

Sadysta jak kazdy
Zgłoś
wciazszukam 2018-03-31, 22:47
Starzy go odkarmili, miał własny kąt, nawet się strzelby dorobił, a tu taki chuj. Jebany samolub. Niech ginie!

Krok w tył daje szerszą perspektywę
Zgłoś
Flynn 2019-05-22, 21:27 11
Ten film wideo został udostępniony na żywo w serwisie YouTube, ale dość szybko został usunięty z witryny „za naruszenie zasad YouTube dotyczących szkodliwych lub niebezpiecznych treści ”. Wygląda na to, że pokazuje młodego mężczyznę popełniającego samobójstwo, strzelając sobie w głowę strzelbą, wraz z notatką „ bye / r9k / 3/14/18 ”.

Wygląda na to, że gwiazdą filmu był użytkownik 4chan o nazwie R9K, poświęcony dzieleniu się osobistymi historiami. Popełnia samobósjtwo, gdy słucha, jak obserwują go przyjaciele. Jego matka przybywa do domu kilka minut później, aby znaleźć ciało swojego dziecka i w histerii, wzywa policję.

Konto YouTube, z którego pochodzi strumień, nosi nazwę „ Shuaiby ”, a samo wideo nosiło tytuł „ Hej ”.

Dzieciak nazywał się Shuaib Aslam, miał 18 lat i mieszkał w Stockton w Kalifornii.
​Bronią użytą do samobójstwa była strzelba Keltec KSG.

Akcja od 6 minuty.

Zgłoś
dhany 2019-05-22, 21:28 2
hahaha debil
Zgłoś
vodka81 2019-05-22, 21:29 3
ale go odjebało :O
Zgłoś
BialyNigger 2019-05-22, 21:29 3
no ale wiadomo że zdrowie to chuj, a zdrowie psychiczne dzieci to już wgl chuj dlatego mamy 300 psychiatrów dzieci i młodzieży w polsce, a dzieciaki leżą na materacach na korytarzach bo nie ma miejsc

ok, wiem że to nie polska, ale problem jest globalny

Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Zgłoś
czubnowekonto17189 2019-05-22, 21:35
Przepiękne to było

mmmm
Zgłoś
plnlbrt 2019-05-22, 21:37 2
i gitara jednego peta mniej
Zgłoś
p................k 2019-05-22, 21:39
Chyba nie ogarnął, że się nie zrespi jak w GTA.
Zgłoś
r061071 2019-05-22, 21:43
caly sufit zafajdał

forza nostra legge
Zgłoś
vixo 2019-05-22, 21:48 1
tyle brudu po sobie zostawił
Zgłoś
XM195 2019-05-22, 21:50 1
Już było kiedyś, ktoś pisał że to fejk
Zgłoś
WafuElf 2019-05-22, 21:51 1
Eee mangowiec to wyjebane

Srańsko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów