przemas1234 napisał/a:
jak bardzo trzeba być niedorobioną amebą ruchaną przez starego żeby się takim niby świadectwem chwalić ,po wytarciu dupska po sraniu widziałem ładniejsze rzeczy na papierze
Masz problem, a my nie pomożemy ci go rozwiązać.. Ty masz naprawdę duży problem...
SeryjnaSamobójczyni napisał/a:
Czyli nie skończyłeś nawet szkoły podstawowej rozumiem? czy "kiedyś to było" inaczej ?
A ty potrafisz czytać? Przecież rzeczone świadectwo przedstawia ci, że ukończyłem szkołę podstawową. Ludzie, nie zmuszajcie mnie do tego, żebym was upokarzał. Pomyślcie zanim cokolwiek napiszecie, lub nie piszcie...Czy ja istnieję, czy żyję, kim ja jestem, bo przecież to jest niemożliwe, żeby ktoś miał takie świadectwo... Zrozumcie wreszcie, że jeżeli wam się to nie mieści w pale, to wasza głowa jest taka ciasna, więc jest to problem pojemności waszej pały. Bywają gorsze rzeczy na świecie, przyjaciele nas zdradzają, jak Enrique, i tak dalej...
przemas1234 napisał/a:
jak bardzo trzeba być niedorobioną amebą ruchaną przez starego żeby się takim niby świadectwem chwalić ,po wytarciu dupska po sraniu widziałem ładniejsze rzeczy na papierze
Jeżeli słyszysz o "ruchaniu przez starego", to wiedz, że coś się dzieje:) Mam wylane na wybory (kiedyś lubiłem Korwinaq, ale znudziło mi się dwadzieścia lat tamu), natomiast mój Starszy to totalny pisior, więc wczoraj wpadłem do niego świętować zwycięstwo. Ale w robocie mam paru takich zapiekłych platwormersów i gdy trochę ich podkręciłem to jeden z nich zaczął się zapluwać "czterdzieści procent polaków należy spalić w piecu"
Kilka razy go pytałem o to, czy się nie myli, a on zawsze tak samo krzyczał
Wyborców pisu trzeba spalić w piecu, taki miał przekaz
No nic, wolno mu...
SeryjnaSamobójczyni napisał/a:
Czyli nie skończyłeś nawet szkoły podstawowej rozumiem? czy "kiedyś to było" inaczej ?
Ukończyłem. Formalnie jestem technikiem elektronikiem, bo po zawodówce "ukończyłem" też technikum wieczorowe, pracując w tym czasie. Odpowiadałem wówczas zawodowo za łączność w granicach województwa (17 central strefowych systemu tdx-1b i międzymiastowa 5ess). Jakoś sobie radziłem, ale szkoła mi w tym nie pomogła.
A ty, co "ukończyłeś" miszczu?