- Jezus może wejść - Stwierdziłem - ale Ty wypierdalaj.
Świadek Jehowy zapukał do mnie ostatnio i spytał czy nie chcę wpuścić Jezusa do domu.
Świadkowie Jehowy tak nie mówią, tak mówi Katolicki Ruch nowego życia, ruch kościelny, oni mówią by przyjąć Chrystusa do swego domu. także nie gadaj głupot !!
A jak ktoś nie chce by Świadkowie do Niego przychodzili to wystarczy powiedzieć "Nie życzę sobie by Świadkowie Jehowy nie przychodzili, kategorycznie zabraniam"
I nie będą przychodzić przez najbliższe 10-20 lat...
Skąd wiem? Bo sam jestem Świadkiem Jehowy już wiele lat:)
i tak lubie sadola
Rozumiem, że kawały tutaj powinny zawierać tzw. "czarny humor". Może "czarny" jest ale na pewno nie "humor" i nie rozumiem jak trzeba być tępym żeby się z tego śmiać.
Jeśli zaś chodzi o samych Świadków to prawda jest taka, że zamiast siedzieć z jajami przed TV, kompem, pijąc piwo i ogólnie się opierdalając to chodzą od domu do domu chociaż nikt im za to nie płaci i mogę się założyć, że często nawet nie mają na to ochoty. Zwłaszcza spotykając ludzi takich jak autor tego "kawału". I robią to dla Was, bo myślą, że to właśnie ich religia podoba się Bogu. Mniejsza o to czy istnieje czy nie. Chcą dla Was jak najlepiej i będą przychodzić. Będą dawać Wam "następną szansę". Bardzo chcą żebyście żyli wiecznie chociaż wcale Was nie znają. A Wy, głupcy, nie potraficie nawet okazać najprostszej życzliwości. To jest takie trudne ? Nie ważne czy wierzycie czy nie.
[...] to chodzą od domu do domu chociaż nikt im za to nie płaci i mogę się założyć, że często nawet nie mają na to ochoty[...]
heh.. dobre sobie. nawet nie zdajemy sobie sprawy jak mało o ich pozornie niewinnej, a jakże, religii wiemy
'kici kici, skurwysynu'
A jeśli chodzi o tych z kociej.. Lubie z nimi rozmawiać, ale na temat religijne są trochę mało obeznani. Jak katolicy, Ci też tyle krzyczą a gówno wiedzą, bo w dupie byli. Nie ma boga i chuj. Amen
Tak jak i Ty uznałem, że Bóg nie istnieje. Przez pewien czas dopuszczałem jego istnienie do odpowiedzenia na pytania: co było przed wielkim wybuchem? co wywołało wielki wybuch? Ale to był bardziej Bóg-zapchajdziura. Później zrozumiałem to dzięki tak prostym rzeczom jak efekty relatywistyczne. Co było przed wielkim wybuchem ? To proste... nic. Czas stał w miejscu. Trochę się chyba za bardzo rozgadałem na temat swoich poglądów, a chyba to nie jest odpowiednie miejsce. Musicie mi to wybaczyć przez wzgląd na późną porę. Jeśli chcesz @zibilp pogadać na takie tematy to napisz do mnie na PW.
Oczywiście, składasz podanie do urzędu, przyjeżdżają panowie w białych kaftanach i zabierają cie do izolatki na obserwacje.Skoro jezus jest wszędzie, a kościół jest jego przedstawicielem, to czy mogę wystawić kościołowi proces o naruszenie prywatności?
Ja pierdolę.... ile piw. Za pojechanie po Świadkach w tak prymitywny sposób ?
Rozumiem, że kawały tutaj powinny zawierać tzw. "czarny humor". Może "czarny" jest ale na pewno nie "humor" i nie rozumiem jak trzeba być tępym żeby się z tego śmiać.
Jeśli zaś chodzi o samych Świadków to prawda jest taka, że zamiast siedzieć z jajami przed TV, kompem, pijąc piwo i ogólnie się opierdalając to chodzą od domu do domu chociaż nikt im za to nie płaci i mogę się założyć, że często nawet nie mają na to ochoty. Zwłaszcza spotykając ludzi takich jak autor tego "kawału". I robią to dla Was, bo myślą, że to właśnie ich religia podoba się Bogu. Mniejsza o to czy istnieje czy nie. Chcą dla Was jak najlepiej i będą przychodzić. Będą dawać Wam "następną szansę". Bardzo chcą żebyście żyli wiecznie chociaż wcale Was nie znają. A Wy, głupcy, nie potraficie nawet okazać najprostszej życzliwości. To jest takie trudne ? Nie ważne czy wierzycie czy nie.
Nie wiem czy wszyscy tak jak np. kolega komentarz wyżej od Ciebie, ale dla mnie ktoś kto chodzi po domach, pierdoli o jakiś końcach świata, i w dodatku znieważa Bogurodzice na każdym kroku nadaje się tylko na pohybel. Poza tym znam kilku Świadków Jehowy osobiście, i oni zachowują się jak pojeby do kwadratu, jak byś zmieszał żyda, murzyna i satanistę w jedno. Oczywiście może tylko ja tak niefartownie trafiłem na tych pojebanych Świadków Jehowy którzy stanowią jakiś tam margines, ale to, że ludzie mają o nich takie zdanie a nie inne nie bierze się znikąd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów