18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Takeya 2013-07-13, 22:21 1
- Jezus może wejść. - Stwierdziłem. - Ale Ty wypierdalaj.
Zgłoś
I................o 2013-07-13, 23:30 1
@up już chuj, nie da się poprawić.
Zgłoś
Hrodgar 2013-07-14, 1:04 2
I co wypierdolił komuś?

Świat bez muzyki? To nie dla mnie.

"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgłoś
Kiciok 2013-07-14, 16:06
Komuś nie. Kogoś tak. Ciebie
Zgłoś
Poziomkowy 2013-07-14, 16:17 17
UltorMatrix napisał/a:

- Jezus może wejść - Stwierdziłem - ale Ty wypierdalaj.

Moze zapytam, czy jesli jehowy przychodzi ci 3-4 razy w miesiacu to robi ci krzywde? Powiesz gosciowi kulturalnie, ze jestes zajety to gosc sobie pojdzie, nie bedzie nachalny, nie musisz do goscia od razu skakac z morda...
Dla mnie to opowiadanie, historia czy cokolwiek innego to czyste buractwo, a za buractwo piwa nie ma...
Zgłoś
Takeya 2013-07-14, 16:19 3
To kawał, a jak masz zbyt potulną morde na sadola, to nikt nie każe Ci tu siedzieć i oglądać filmików, czy czytać kawałów, które z reguły zaliczają się do czarnego humoru, co jest domeną tej strony.
Zgłoś
n................2 2013-07-14, 16:21 2
Polecę wam dobry sposób na przegonienie świadków jechowy tak, aby nie wracali. Wystarczy powiedzieć "Może porozmawiamy o szatanie?". Nigdy nie wrócą. Po prostu te ich krzywe wierzenia zabraniają wogóle o nim myśleć.
Zgłoś
Poziomkowy 2013-07-14, 16:22 4
@2xup jesli w tym tygodniu przyjdziesz do mnie do domu i zadzwonisz do mnie do domofonu, powiesz: Ulotki, prosze otworzyc, to ja tobie powiem WYPIERDALAJ Rozumiesz co to jest buractwo? Czy wytlumaczyc ci jeszcze inaczej? Nie popieram chamstwa, przykro mi.
Zgłoś
ahmatw 2013-07-14, 16:26 10
kurwa, taka sama sytuacja gdy przyjdzie ciapaty i pyta czy wpuścisz allaha, a jak wpuścisz allaha to i akbar się wpierdoli.
piwko.
Zgłoś
p................z 2013-07-14, 16:54 2
A gdyby ten świadek był zajebistą laską z okolic wroc. to też byś kazał spierdalać?
Zgłoś
gameboy008 2013-07-14, 17:06
Cytat:

Moze zapytam, czy jesli jehowy przychodzi ci 3-4 razy w miesiacu to robi ci krzywde? Powiesz gosciowi kulturalnie, ze jestes zajety to gosc sobie pojdzie, nie bedzie nachalny, nie musisz do goscia od razu skakac z morda...
Dla mnie to opowiadanie, historia czy cokolwiek innego to czyste buractwo, a za buractwo piwa nie ma...

Jeżeli raz mówie im, że mnie to nie interesuje, a za tydzień przychodzą znowu z tym samym pierdoleniem to według mnie to oni są burakami... Kultura kiedyś się kończy.

Przypomniała mi się akcja jak kiedyś kosiłem trawnik i wpadły takie dwie z tymi swoimi księgami.
I coś tam do mnie, że chciały pogadać. A ja mówię: - W porządku to może panie skoszą trawnik a ja zrobię nam kawy. Szybciej poszły niż przyszły i wtedy na jakiś czas miałem z nimi spokój.
Zgłoś
tyrman 2013-07-14, 17:07 6
fake...żaden świadek jehowy nie zada takiego pytania.
Zgłoś
B................z 2013-07-14, 17:28
gameboy008 napisał/a:

Jeżeli raz mówie im, że mnie to nie interesuje, a za tydzień przychodzą znowu z tym samym pierdoleniem to według mnie to oni są burakami... Kultura kiedyś się kończy.

Przypomniała mi się akcja jak kiedyś kosiłem trawnik i wpadły takie dwie z tymi swoimi księgami.
I coś tam do mnie, że chciały pogadać. A ja mówię: - W porządku to może panie skoszą trawnik a ja zrobię nam kawy. Szybciej poszły niż przyszły i wtedy na jakiś czas miałem z nimi spokój.

heh to ja kiedyś se siedziałem przed domem z kumplem taty i taka grupka na rowerach tych jehowych po mojej wiosce jezdziła i jakieś tam młodsze laski fajne tez były i podjezdzają i pierdolą coś a ziomek do nich ze fajne laski fajne cycki i w ogule to te na rowery i spierdalały haha
Zgłoś
kemcia 2013-07-14, 17:55 1
Skoro jezus jest wszędzie, a kościół jest jego przedstawicielem, to czy mogę wystawić kościołowi proces o naruszenie prywatności?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów