...a skamieliny dinozaurów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
elun moze jakis namiar w tagach i w opisie co to za jegomosc by latwiej bylo wylapac duble, w ogole to Twoje tagi jakies ubogie nie ma nawet dinusi
kłijent nausz paun, hicks'em się mogę z wami podzielić
ale zawsze daje ubogie tagi żeby dzieci joemonstera nie kradły mi materiału...
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-06, 00:04 ]
SENKS
nie kumam celu Twego ubogiego tagowania ale mam nadzieje ze w przyszlosci zaniechasz tego niecnego procederu
ale zawsze daje ubogie tagi żeby dzieci joemonstera nie kradły mi materiału...
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2009-11-06, 00:04 ]
SENKS
nie kumam celu Twego ubogiego tagowania ale mam nadzieje ze w przyszlosci zaniechasz tego niecnego procederu
juz to gdzies slyszalem, chyba w filmie Zeitgeist byl fragment tego..
Najlepsze jest to że na tej sali jest pewnie w kij chrześcijan którzy potrafią się z tego śmiać a w Polszy było by już obrazą uczuć takie bluźnierstwo a on miał by obrobioną dupe we wszystkich gazetach i portalach.
Chyba o trawie też mówił.
Najlepsze jest to że na tej sali jest pewnie w kij chrześcijan którzy potrafią się z tego śmiać a w Polszy było by już obrazą uczuć takie bluźnierstwo a on miał by obrobioną dupe we wszystkich gazetach i portalach.
konio167 - heh, bo to mała, acz hałaśliwa grupa jest - to jak z kibolami: żeby rozwalić dobry mecz nie musi ich wcale być dużo, oni i tak będą widoczni.
A tak poza tym to ostatnimi czasy psioczenie na chrześcijaństwo jest trendy i popieram to, bo przynajmniej owocuje to jakimiś zabawnymi skeczami itd. a nie jak w przypadku starego cHWDP czy nowego JP - tylko rozpierdalaniem nowych elewacji bloków arcychujowym napisem, co z graffiti nic wspólnego nie ma.
A tak poza tym to ostatnimi czasy psioczenie na chrześcijaństwo jest trendy i popieram to, bo przynajmniej owocuje to jakimiś zabawnymi skeczami itd. a nie jak w przypadku starego cHWDP czy nowego JP - tylko rozpierdalaniem nowych elewacji bloków arcychujowym napisem, co z graffiti nic wspólnego nie ma.
mokkum44, tak ten pan urywkami był w zeitgeist, miał on dużo do powiedzenia, na marginesie to uosobienie większości moich poglądów czy to na temat muzyki, dragów, naiwności ludzkiej czy "szukaniu dziury w całym".
BueR_MadasS, uwielbiam jak moderatorzy to robią... No wiec... nie chce żeby niektóre wygrzebywane "materiały" znajdowały się na innych witrynach, nie tagując ich należycie chronię się przed plagiatem na gównianych stronach, a pomysł forumowego playera mi w tym w chuj pomaga
BueR_MadasS, uwielbiam jak moderatorzy to robią... No wiec... nie chce żeby niektóre wygrzebywane "materiały" znajdowały się na innych witrynach, nie tagując ich należycie chronię się przed plagiatem na gównianych stronach, a pomysł forumowego playera mi w tym w chuj pomaga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów