Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepszy ten spadochroniarz
To chyba była reklamówka
[ Dodano: 2024-12-24, 14:02 ]
Piękna ubogacona leci 🍻 piwo
Najlepszy ten spadochroniarz
Najlepsza to ta pierwsza pani, której miednica poszła w niepamięć, gdzie smugi krwi są widoczne na pięknym, białym śniegu. A spadochroniarz wydaję mnie się, że przeżył, więc wyczyn kacapa nie był przestrogą dla innych!
Najlepsza to ta pierwsza pani, której miednica poszła w niepamięć, gdzie smugi krwi są widoczne na pięknym, białym śniegu. A spadochroniarz wydaję mnie się, że przeżył, więc wyczyn kacapa nie był przestrogą dla innych!
To raczej pan austriak wykrwawil się tam to był 91 rok pokazywali to w tv na żywo w niedzielę do obiadu
To raczej pan austriak wykrwawil się tam to był 91 rok pokazywali to w tv na żywo w niedzielę do obiadu
Wiesz może co się stało? Chłop o coś zahaczył czy jak?
Ponoć o siatke ogrodzeniowa
Ponoć o siatke ogrodzeniowa
To nie była siatka, poprzedzający narciarz złamał chorągiewkę, Austriak wywali się przed i wziął okrakiem kikut tej chorągiewki. Poszło, jak kromka na krajalnicy chleba. Nie odratowali chłopa. Poszło na żywo w TV, a jeszcze 22:00 nie było.
to Gernot Reinstadler
.
During training for the Lauberhorn race, while entering the finish S (German: Ziel-S), Reinstadler lost control and crashed into safety nets at full speed, where one of his skis became trapped. Reinstadler suffered a significant pelvic fracture and severe internal injuries and bleeding. He died later the same night at a hospital in Interlaken, after undergoing several blood transfusions
Ostatni z tym spadochronem pięknie zakiepował.
Z tego co pamiętam przyczyną była wilgoć grozy.
Wilgotny spadochron przymarzł na mrozie i pilocik nie dał rady wyciągnąć szmaty.
Gdyby przywiązał pilocik do słupa i nie robił flipa to może nie byłoby filmika, ale mogę się mylić.
Widocznie po tylu latach, to coś z pamięcią nie tak u mnie... Tak tworzą się fałszywe wspomnienia.
Z tego co pamiętam przyczyną była wilgoć grozy.
Wilgotny spadochron przymarzł na mrozie i pilocik nie dał rady wyciągnąć szmaty.
Gdyby przywiązał pilocik do słupa i nie robił flipa to może nie byłoby filmika, ale mogę się mylić.
Z tego co pamiętam to gostek przeżył
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów