18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Gwozdziuch 2013-12-21, 21:20 2
Kontynnujcie panowie. Niektórzy świetnie się bawią czytając to.
Zgłoś
lilmuzynio 2013-12-21, 21:41 2
Zrozumcie ludzie, że religia to jest biznes. Masz pieniądze (bez podatku), możesz obrażać innych w imię swoich idei, możesz prać innym mózgi - wszystko za free.
Zgłoś
Websterthe1 2013-12-21, 22:13 1
Właśnie nabijanie się z religii i osób wierzących jest kurewsko sadystyczne, to deptanie największych świętości drugiego człowieka, poniewieranie tego co w jego życiu najważniejsze, uwielbiam to bo w przeciwieństwie do 90 % użytkowników tego portalu jestem skurwiałym, zdegenerowanym sadystą.

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
FrycuBOP 2013-12-21, 22:21
Fajne podoba mi się tak
Zgłoś
Polandball 2013-12-21, 23:31
@milosciprzyjazn Mówienie, że Boże narodzenie ma tradycje pogańskie jest jak twierdzenie, że Bracia Wright stworzyli F-16 - komuś się chyba coś popierdoliło...
Zgłoś
Wolf3D 2013-12-22, 0:22
Za małe jaja żeby sie pośmiać z koranu...
Zgłoś
Sebastin7 2013-12-22, 0:39 1
elBiaauawy napisał/a:

mam pytanie do wojujących ateistów rodem z internetu. Czemu nikt nie śmieje się z tych co wieża w UFO, potwora spagetti, reinkarnacje i masę innych pierdół tylko akurat chrześcijan.

Ale przecież UFO istnieje to dlaczego mieliby się z tego śmiać ?
Zgłoś
ReveN_RV 2013-12-22, 1:32
Cóż można powiedzieć, niektóre z nich mnie nawet bawią (jestem katolikiem).
No i ładna prowokacja, niczym Cezary Baryka i komuniści.

Ale memki z księżymi to przykład działania lewackiej medialnej propagandy. Płakać tylko nad takimi ludźmi...
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-22, 8:48 1
mrMarek27 napisał/a:

@milosciprzyjazn Mówienie, że Boże narodzenie ma tradycje pogańskie jest jak twierdzenie, że Bracia Wright stworzyli F-16 - komuś się chyba coś popierdoliło...

Wow, naprawdę denne porównanie, a wystarczy tylko spojrzeć na to: Dzielenie się opłatkiem, pasterka, sianko pod obrusik, ubieranie drzewa, dodatkowe miejsce przy stole, 12 dań, aż w końcu sama data tego święta ( i wiele innych pomniejszych) wzięta z kultu boga słońca - wszystko to obrządki wywodzące się z pogaństwa, zaadaptowane na rzecz katolicyzmu, aby głupi lud miał spokój. Naprawdę szkoda, że tak dużo katolików kompletnie nie zna pierwotnego pochodzenia swoich pogańskich tradycji, które nadal odświętnie praktykuje.
Wolf3D napisał/a:

Za małe jaja żeby sie pośmiać z koranu...

... No niestety, jestem na to za słabym kozakiem. Wiem że obrażanie czegokolwiek w internecie na sadolu to zadanie dla nie lada śmiałków, takich jak ty

milling napisał/a:

Kłaniam się, przyklękam przed symbolem mojej wiary: krzyżem. Produkcją obrazków się nie zajmuję

No pięknie grasz tępaka (albo nim jesteś). Ale chodzi oczywiście tylko o to, że jesteś częścią tej wspólnoty, która wznosi te kościoły, inwestuje w całą tą otoczkę rytualno-wizerunkową. Wizerunek Chrystusa na krzyżu również jest czymś, co idzie wbrew pierwotnemu nauczaniu Biblii.
Zgłoś
Polandball 2013-12-22, 13:14
@milosciprzyjazn, tak jak na przykładzie, może są jakieś podobieństwa, ale oba święta (konstrukcje samolotów) posiadają inny cel (inne zastosowanie)...

w skrócie ty patrzysz na gesty - ja (i reszta katolików) patrzymy na symbolikę tego święta, dlatego nie mogę się z tobą zgodzić, gdyż symbolika obu świat (święta Mitry i Bożego Narodzenia) jest inna i jej nie wymyślil poganie
Zgłoś
Moja_Pani 2013-12-22, 13:33
Wojujący islam to kolesie gotowi mordować i krzywdzić w imieniu swoich idei. Wojujący katolicyzm to głównie starsi ludzie próbujący walczyć o swoje wartości, na mało medialne, ale jedyne znane sobie sposoby. Wojujący ateizm to domena dzieciaków ok. 15 r.ż. pokaranych tym, że mamusia wysyłała na mszę do kościółka, kiedy im się jeszcze chciało spać, lub grać w gry - bez idei. Bo nie powiecie mi, że oskarżanie wszystkich księży o pedofilię, albo branie Biblii zero-jedynkowo jest inteligentne.

A wierzący, zdrowi Muzułmanie, Katolicy i Ateiści patrzą na to z lekkim politowaniem i szanują swoje poglądy.

BTW. Podziwiam zaślepienie owych "ateistów", jak bardzo to są "wolni" i "świadomi"...a tak grzecznie robią i mówią dokładnie to, co im się każe przez media...takie małe, nieświadome szczeniaczki na smyczach. Cudowne maszynki do obalania tradycji. A jakie głupiutkie.
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2013-12-22, 17:33
Perwszy dobry, a reszta to klasyczny gimnazjalny ateizm.

W alarmie do piekieł pozwalam
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów