18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
takija 2013-12-21, 15:49 95
Ide po popkorn i czekam na komentarze :DDD bedzie się działo
Zgłoś
GoldRoger777 2013-12-21, 16:19 2
@kmsm1990 Nie ma na co czekać. Chyba, że ktoś lubi patrzeć na to jak kilkunastu debili wyzywa się na tak dennym poziomie, że szkoda słów.
Zgłoś
milling 2013-12-21, 16:32 32
kmsm1990 napisał/a:

Ide po popkorn i czekam na komentarze :DDD bedzie się działo

Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.
Zgłoś
takija 2013-12-21, 16:41 2
Czekajcie spokojnie, rozkręci się

milling, nie martwisz mnie
Zgłoś
T0B1 2013-12-21, 18:40 3
Idź z tym tutaj: kwejk.pl i nie wracaj...

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
Antybozia666 2013-12-21, 18:40 5
To morze ja zacznę... Wy łotry, nicponie !

Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 18:41 9
ha ha ha hi hi hi ale w 2 klasie LO miałem pałę z religii i pamiętam że pisałem o jakimś kurwiszczu papieżu żeby pojebany pedofil mi wpisał 2 na koniec

Zgłoś
Qleczko 2013-12-21, 18:49 8
@Up Ty to jesteś...

Na murach Lipska legł bitewny pył
A w kraju dźwięczy melodyjka stara
Że ten kto wczoraj jakobinem był
Jutro zostanie namiestnikiem cara
Zgłoś
sługaSzatana 2013-12-21, 18:50 22
@opusative
Po twoim wielce dojrzałym zachowaniu wnioskuję, że mogło to być najwyżej w drugiej gimnazjum. Skoro nie wierzysz, to na chuj na religię chodziłeś? Bo babcia by ci pieniążków nie dała? A może mama ci kazała chodzić? Tak czy siak jesteś mentalnym gimbusem.
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 18:51 6
Qleczko napisał/a:

@Up Ty to jesteś...

taki śmieszny czort
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-12-21, 18:52 4
hahahaha jeszcze wkleje to dla bólu dupy xD

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
NastyRascal 2013-12-21, 18:52 2
jestem tak zwanym katolem, wierze w boga.
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 18:53
sługaSzatana,
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem
jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy
Zgłoś
MateuszMmz 2013-12-21, 18:58 4
Nie widze powodu do bólu dupy. A obrazek z judaszem najlepszy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów