📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
@kmsm1990 Nie ma na co czekać. Chyba, że ktoś lubi patrzeć na to jak kilkunastu debili wyzywa się na tak dennym poziomie, że szkoda słów.
kmsm1990 napisał/a:
Ide po popkorn i czekam na komentarze :DDD bedzie się działo
Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.
Idź z tym tutaj: kwejk.pl i nie wracaj...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
ha ha ha hi hi hi ale w 2 klasie LO miałem pałę z religii i pamiętam że pisałem o jakimś kurwiszczu papieżu żeby pojebany pedofil mi wpisał 2 na koniec
@Up Ty to jesteś...
A w kraju dźwięczy melodyjka stara
Że ten kto wczoraj jakobinem był
Jutro zostanie namiestnikiem cara
@opusative
Po twoim wielce dojrzałym zachowaniu wnioskuję, że mogło to być najwyżej w drugiej gimnazjum. Skoro nie wierzysz, to na chuj na religię chodziłeś? Bo babcia by ci pieniążków nie dała? A może mama ci kazała chodzić? Tak czy siak jesteś mentalnym gimbusem.
Po twoim wielce dojrzałym zachowaniu wnioskuję, że mogło to być najwyżej w drugiej gimnazjum. Skoro nie wierzysz, to na chuj na religię chodziłeś? Bo babcia by ci pieniążków nie dała? A może mama ci kazała chodzić? Tak czy siak jesteś mentalnym gimbusem.
hahahaha jeszcze wkleje to dla bólu dupy xD
i te obrazki mnie smiesza, nie obrazaja.
sługaSzatana,
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem
jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy
babcia świętej pamięci jest od paru lat...dlaczego chodziłem ? Bo i tak mieli mnie za debila po rozmowach z pastorem
jak niewiele potrzeba, żeby pseudo katole pseudo brudasy i szataniści dostali bólu dupy
Nie widze powodu do bólu dupy. A obrazek z judaszem najlepszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów