Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.
Tak z czystej ciekawości - czy śmieszy Cię również to, że jako praktykujący katolik postępujesz wbrew nauczaniu Biblii (a nawet wbrew przykazanio Dekalogu) oddając pokłony wizerunkom, modląc się do świętych i używając w rytuałach religijnych symboli? Bo wg mnie to jest śmieszne, jak wszyscy z was mają wyjebane na to, co napisane jest w Najświętszej Księdze - słowie Bożym!
ha ha ha hi hi hi ale w 2 klasie LO miałem pałę z religii i pamiętam że pisałem o jakimś kurwiszczu papieżu żeby pojebany pedofil mi wpisał 2 na koniec
Najlepsze jest to, że właśnie tacy jak ty zapierdalają na starość na poranne msze pierwszym autobusem i są totalnymi dewotami, po tzw."nawróceniu" Idź posłuchaj sobie swej wysublimowanej muzyki
Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.
Zaprawdę, powiadam ci, jeszcze dziś będziesz ze mną w raju. (Łk 23, 43)
i w ogóle to jebnijcie się w głowe z pisaniem " ból dupy" w każdym komentarzu , bo się rzygac już chce od tego
@opusative
Najlepsze jest to, że właśnie tacy jak ty zapierdalają na starość na poranne msze pierwszym autobusem i są totalnymi dewotami, po tzw."nawróceniu" Idź posłuchaj sobie swej wysublimowanej muzyki
Obrazek
ave szatan
swoją drogą jesteś kolejną osoba której niewiele potrzeba by dostać bólu w okolicach odbytu, gorzej z jego łagodzeniem...typowe polaczki
buahah co tu się kurwa dzieje kilka obrazków 2 klasyki kata + anegdotka o pojebanym księdzu biblie cytują
A jak już sobie ktoś wierzy to chyba jego sprawa
Ale moje kurwa pieniądze!!!
Aha, pajacu... Nie musiałem ściemniać ze swoim wiekiem, więc gimnazjalistów za moich czasów jeszcze nie stworzyli...
mam pytanie do wojujących ateistów rodem z internetu. Czemu nikt nie śmieje się z tych co wieża w UFO, potwora spagetti, reinkarnacje i masę innych pierdół tylko akurat chrześcijan. Ja tam sam nie jestem wierzący , ale do ciężkiej kurwy ciężko się śmiać z czegoś co w moim mniemaniu nie istnieje. A jak już sobie ktoś wierzy to chyba jego sprawa co komu do tego. Ale tak to jest jak się jest zbuntowanym gimnazjalista, z logiką na bakier
Najprawdopodobniej dzieje się tak, bo jesteście znaczną większością (do niedawna rządzącą światem zachodnim i tępiącą wszelkie przejawy odstępstwa od wiary i narzucająca wszystkim swoje zasady), która próbuje wcibiać się w sprawy świeckie, a naktórą dajemy pieniądze. Ci ateiści nie śmieją się z waszych bogów czy tam innych postaci fikcyjnych, ale z faktu że dorosły człowiek może uważać że to co napisane jest w mitologii czy jakiejś innej świętej księdze jest prawdą - mniej więcej tak jakbyś żył w świecie otoczonym przez ludzi wierzących w istnienie św. Mikołaja (mimo że sami dawaliby sobie prezenty i znajdywali jakieś pokrętne, głupie tłumaczenia na fakt jego wiecznej nieobecności), czułbyś się nieco dziwnie, co? O ile nie wyprali by Ci mózgu już w dzieciństwie
Dobry troll
quang-dat,
powiadasz , że jebie lewactwem hmy teraz wszystko co jest inne jebie lewactwem nieprawdaż ? Taka moda
@milosciprzyjazn, do szkoly zapierdalaj naucz sie czytac ze zrozumieniem
Tobie radzę nauczyć się jak sformulować zrozumiały dla odbiorców komunikat, bo odpowiedziałem tylko na twoje pytanie i nic wiecej (ew. ty nie zrozumiales nawet tego co napisalem)
Może się powtórzę , ale skupiłbym się bardziej na wyśmiewaniu ludzi wierzących w głupsze rzeczy, takie jak socjalizm, równość i wszechobecną poprawność i tolerancje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów