18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
milosciprzyjazn 2013-12-21, 19:01 10
Największy ból dupy sadolowych-'katoli'.. Jezus był ciapatym żydem

milling napisał/a:

Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.

Tak z czystej ciekawości - czy śmieszy Cię również to, że jako praktykujący katolik postępujesz wbrew nauczaniu Biblii (a nawet wbrew przykazanio Dekalogu) oddając pokłony wizerunkom, modląc się do świętych i używając w rytuałach religijnych symboli? Bo wg mnie to jest śmieszne, jak wszyscy z was mają wyjebane na to, co napisane jest w Najświętszej Księdze - słowie Bożym!
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 19:01
MateuszMmz,
tutaj bardzo nie wiele potrzeba, żeby połowie hemoroidy powychodziły jak widać
Zgłoś
quang-dat 2013-12-21, 19:02 18
@opusative
Cytat:

ha ha ha hi hi hi ale w 2 klasie LO miałem pałę z religii i pamiętam że pisałem o jakimś kurwiszczu papieżu żeby pojebany pedofil mi wpisał 2 na koniec

Najlepsze jest to, że właśnie tacy jak ty zapierdalają na starość na poranne msze pierwszym autobusem i są totalnymi dewotami, po tzw."nawróceniu" Idź posłuchaj sobie swej wysublimowanej muzyki

Zgłoś
SharpSe 2013-12-21, 19:04
Ojcze, przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią. (Łk 23, 34)

milling napisał/a:

Jestem praktykującym katolem i niestety muszę cię zmartwić: te obrazki mnie śmieszą.

Zaprawdę, powiadam ci, jeszcze dziś będziesz ze mną w raju. (Łk 23, 43)
Zgłoś
e................y 2013-12-21, 19:06 8
mam pytanie do wojujących ateistów rodem z internetu. Czemu nikt nie śmieje się z tych co wieża w UFO, potwora spagetti, reinkarnacje i masę innych pierdół tylko akurat chrześcijan. Ja tam sam nie jestem wierzący , ale do ciężkiej kurwy ciężko się śmiać z czegoś co w moim mniemaniu nie istnieje. A jak już sobie ktoś wierzy to chyba jego sprawa co komu do tego. Ale tak to jest jak się jest zbuntowanym gimnazjalista, z logiką na bakier

i w ogóle to jebnijcie się w głowe z pisaniem " ból dupy" w każdym komentarzu , bo się rzygac już chce od tego
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 19:07 3
quang-dat napisał/a:

@opusative

Najlepsze jest to, że właśnie tacy jak ty zapierdalają na starość na poranne msze pierwszym autobusem i są totalnymi dewotami, po tzw."nawróceniu" Idź posłuchaj sobie swej wysublimowanej muzyki

Obrazek

ave szatan
swoją drogą jesteś kolejną osoba której niewiele potrzeba by dostać bólu w okolicach odbytu, gorzej z jego łagodzeniem...typowe polaczki
buahah co tu się kurwa dzieje kilka obrazków 2 klasyki kata + anegdotka o pojebanym księdzu biblie cytują
Zgłoś
ASAKKU 2013-12-21, 19:09 3
elBiaauawy napisał/a:

A jak już sobie ktoś wierzy to chyba jego sprawa

Ale moje kurwa pieniądze!!!
Aha, pajacu... Nie musiałem ściemniać ze swoim wiekiem, więc gimnazjalistów za moich czasów jeszcze nie stworzyli...
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-21, 19:10 7
elBiaauawy napisał/a:

mam pytanie do wojujących ateistów rodem z internetu. Czemu nikt nie śmieje się z tych co wieża w UFO, potwora spagetti, reinkarnacje i masę innych pierdół tylko akurat chrześcijan. Ja tam sam nie jestem wierzący , ale do ciężkiej kurwy ciężko się śmiać z czegoś co w moim mniemaniu nie istnieje. A jak już sobie ktoś wierzy to chyba jego sprawa co komu do tego. Ale tak to jest jak się jest zbuntowanym gimnazjalista, z logiką na bakier

Najprawdopodobniej dzieje się tak, bo jesteście znaczną większością (do niedawna rządzącą światem zachodnim i tępiącą wszelkie przejawy odstępstwa od wiary i narzucająca wszystkim swoje zasady), która próbuje wcibiać się w sprawy świeckie, a naktórą dajemy pieniądze. Ci ateiści nie śmieją się z waszych bogów czy tam innych postaci fikcyjnych, ale z faktu że dorosły człowiek może uważać że to co napisane jest w mitologii czy jakiejś innej świętej księdze jest prawdą - mniej więcej tak jakbyś żył w świecie otoczonym przez ludzi wierzących w istnienie św. Mikołaja (mimo że sami dawaliby sobie prezenty i znajdywali jakieś pokrętne, głupie tłumaczenia na fakt jego wiecznej nieobecności), czułbyś się nieco dziwnie, co? O ile nie wyprali by Ci mózgu już w dzieciństwie
Zgłoś
Patrysio 2013-12-21, 19:15
to dodam cos od siebie:

Bog kazal sie dzielic
Zgłoś
e................y 2013-12-21, 19:16 1
@milosciprzyjazn, do szkoly zapierdalaj naucz sie czytac ze zrozumieniem
Zgłoś
oozyxak0o 2013-12-21, 19:17
milling napisał/a:

Dobry troll
Zgłoś
zonik 2013-12-21, 19:18
A ja mam wyjebane jak ktos sie nabija z firmy zwanej kościół. Jednak jak chodzi o nasmiewanie sie w wiare to mnie to juz wkuriwa ..... resumujac zylasty chuj zarazony trądem tym co gardza ludzka wiara!
Zgłoś
o................e 2013-12-21, 19:23 4
internetowa społeczność sadola wystarczy obrazek, nuta byle co podrzucone by popuszczały katolickie zwieracze, dzisiaj pierdolą smenty na sadolu jutro w obłudzie polecą do kościoła nie wiedząc nawet po co tam idą...dobra rozczuliłem się lece teraz kota oskórować i do gara wrzucić na jutro bo czarna msza się szykuje

quang-dat,
powiadasz , że jebie lewactwem hmy teraz wszystko co jest inne jebie lewactwem nieprawdaż ? Taka moda
Zgłoś
milosciprzyjazn 2013-12-21, 19:24
elBiaauawy napisał/a:

@milosciprzyjazn, do szkoly zapierdalaj naucz sie czytac ze zrozumieniem

Tobie radzę nauczyć się jak sformulować zrozumiały dla odbiorców komunikat, bo odpowiedziałem tylko na twoje pytanie i nic wiecej (ew. ty nie zrozumiales nawet tego co napisalem)
Zgłoś
e................y 2013-12-21, 19:26
@zonik, zgadzam się, jak już wcześniej pisałem , sam nie wierze (oczywiscie osoba , która mi odpisała nie zrozumiała tego) , ale nie widze nic złego co by wynikało z wiary chrześcijańskiej. Oczywiście w kościele szerzą się różne patologie, ale raz , że nie o tym teraz mowa, a dwa że nie są to moim zdaniem patologie na tyle duże jak chce się nam to pokazać w telewizji itd.\

Może się powtórzę , ale skupiłbym się bardziej na wyśmiewaniu ludzi wierzących w głupsze rzeczy, takie jak socjalizm, równość i wszechobecną poprawność i tolerancje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem