Pani pyta jasia co chciałby dostać od Mikołaja pod choinkę?
- Nic odpowiada
- Dlaczego nic?
- Bo w tamtym roku jak poprosiłem o rower z przerzutkami to dostałem raka z przerzutami.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc
2024-12-25, 17:39
Mógł dostać z pedałami.
żmij
2024-12-25, 19:17
smc napisał/a:
Mógł dostać z pedałami.
Nie mógł. KuBuX i Forlur są zbyt zajęci sobą.
Szczodrych Godów!
Mnie zaskoczył fakt, że nic odpowiedziało. Bo nic zwykle nie odpowiada.
K🤬a gimbaza ma wolne od szkoły… na c🤬j te „kawały” wrzucacie jak poj🤬i? Na kwejka z tym gownem
Sztruks napisał/a:
K🤬a gimbaza ma wolne od szkoły… na c🤬j te „kawały” wrzucacie jak poj🤬i? Na kwejka z tym gownem
K🤬a albo na softa przynajmniej
Jeszcze trafił na lekarza sadystę. Zapytał się Jasia jaki ma znak zodiaku, Jasiu mówi, że RAK. Lekarz na to, no co za przypadek....
Sztruks napisał/a:
Żeby te kawały były śmieszne chociaż, ale to nawet nie jest poziom podstawówki.
chciałbym napisać - nie podoba się to nie czytaj - ale i tak czytam i zgadzam się - c🤬jowe, w skali śmieszności 1/10
Mało śmieszne a wręcz do dupy żałosne Pewnie jakis walikoń to pisał
widać że przerwa świąteczna w szkole.....
Najbardziej się spinają ci z rakiem chyba.
Przecież by nie dożył następnych świąt.
no to teraz dostanie nicień w jelicie grubym
Niech ktoś zatrzyma tę karuzelę śmiechu