📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
🔥
Alkokomando
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i na chuj się nawzajem ciśniecie,
jak i tak wszyscy, na raka pomrzecie.
jak i tak wszyscy, na raka pomrzecie.
savage78 napisał/a:
Ciekaw jestem czy autorowi byłoby dośmiechu gdyby miał tak chore dziecko ...
Nie pierdol, dzieciak ma sie bardzo dobrze
watch?v=2WkMgOUHzDM
(daje link bo zaraz bedzie warn ze powinno byc na hardzie albo chuj wie gdzie)
E tam hard...
Normalka na sadolu.
i41.tinypic.com/f4r58h.jpg
wstawiłbym normalnie ale sadol ma limit 2mb.
Normalka na sadolu.
i41.tinypic.com/f4r58h.jpg
wstawiłbym normalnie ale sadol ma limit 2mb.
niby tak, ale choroby itp musza isc na hard wiec warna mozna dostac niepotrzebnie xd
savage78 napisał/a:
Pomyliłeś strony, i tak się dziwię że wataha sadystycznych barbarzyńców nie rozniosła Cię jeszcze w pył...Ciekaw jestem czy autorowi byłoby dośmiechu gdyby miał tak chore dziecko ...
Ludzie !!! On współczuje !!!
umieraj w pokoju...
Linekk napisał/a:
ZłoconyPenisZagłady,
Poza tym ciekawy nick.
Poczekaj aż znajdę godny mnie avatar.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów