📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mogła sobie jeszcze kilka ledów w nos, uszy, usta i w "małą" wsadzić, bo z tą latarką w tyłku to można ją z gigantycznym świetlikiem pomylić.
Dobrze z pizdy strzela
Rodzice na pewno pękają z dumy, że córka sobie porządną pracę znalazła. Ciekawi mnie, co sobie później w CV wpisze.
35i napisał/a:
Rodzice na pewno pękają z dumy, że córka sobie porządną pracę znalazła. Ciekawi mnie, co sobie później w CV wpisze.
2019-2022 obsługa reflektora w dyskotece "Remiza"
35i napisał/a:
stanowisko: Latarnik
Nie takie rzeczy pokazywali w nocnych klubach np. Tajlandii już z pół wieku temu. A na Sadiou święte oburzenie. Nie zapomnijcie wyspowiadać się, żeście to oglądali.
Do Belgii, robić zastrzyk i odnaleźć spokój proponuję panu z latarką w dupie
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Eeeee....oooo... wyczerpałem limit głupawych komentarzy na dzisiaj....
Skopiuj cokolwiek od Halmana
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Koks , Dziwki , Lasery ...
I to się nazywa pokaz laserowy
O nie... Kurwa z laserami w dupie to jest to, gdzie są takie burdele? Ktoś wie?
Kiedyś mówiło się, że kurwa też kobieta, tyle że z licznikiem w piździe... Ale to było dawno i jak widać technika poszła do przodu.
Halman - poświeć mi tam...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów