📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W cywilizowanym świecie nie jest to możliwe. Po rozłączeniu-zerwaniu przewodów doprowadzających powietrze do układu naczepy automatycznie blokują się hamulce.
kwadrat1 napisał/a:
W cywilizowanym świecie nie jest to możliwe. Po rozłączeniu-zerwaniu przewodów doprowadzających powietrze do układu naczepy automatycznie blokują się hamulce.
to pewnie u "ludzi" o pożółkłym kolorze skóry i skośnych oczach zarośniętych tłustymi powiekami przez które dobrze nie widzą na swoje skośne oczy i dlatego z inteigencją u nich słabiutko
Świat idzie do przodu. Ciągnik siodłowy z wirtualną naczepą. a obok naczepa z wirtualnym ciągnikiem. Mają technologię skurwensyny.
Wierna do konca
To nie problem w inteligencji, ale w jakości produkcji.
Czasem jakiś chu... na parkingu odczepi. Ruszasz a tu zonk...
Mnie kiedyś wyprzedziło moje własne koło z przyczepy, ten tutaj to dopiero musiał się kurwa zdziwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów