Jeśli komuś się nie podoba to że ksiądz w tym roku zamiast wodą będzie kropił spirytusem to niech pierwszy zapali zapałkę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co na to katolicy haha koronawirus przeciez to boża sprawka, mam szczęście ze nie jestem wierzący w bajki o bogu
Ja lubię jedzenie ze święconki i inne dania, przygotowane specjalnie z okazji tego święta.Przykro mi, że w tym roku nie pójdę do mamusi na jedzonko
Jerzy_Owsik napisał/a:
Ciekawe co na to katolicy haha koronawirus przeciez to boża sprawka, mam szczęście ze nie jestem wierzący w bajki o bogu
nie wiem, onanizujesz się pod swoimi tekstami, czy jak, proponuję
popraw formę jak już trolujesz i jeszcze ci płacą, bo za takie opierdalanie się to ja bym dał ci kopa w dupe po pierwszym dniu pracy u mnie
edmund napisał/a:
nie wiem, onanizujesz się pod swoimi tekstami, czy jak, proponuję
popraw formę jak już trolujesz i jeszcze ci płacą, bo za takie opierdalanie się to ja bym dał ci kopa w dupe po pierwszym dniu pracy u mnie
Wale konia do kościelnych dzwonów tak mi zostalo z młodzieńczych lat jak bylem ministrantem
Jerzy_Owsik napisał/a:
Wale konia do kościelnych dzwonów tak mi zostalo z młodzieńczych lat jak bylem ministrantem
Czyli Twoja złość wobec Wiary i Kościoła wynika z tego, że musiałeś księdzu pęto opierdalać.... Cóż, trauma Cię tłumaczy...
Katolicyzm to takie wyznanie którego celem jest pogardy Bogu okazywanie
Katolickie żłoby brak zaufania okazują Bogu na różne sposoby.
Modląc się do jakiś wymyślonych pachołków świętych negując dogmat o Jednym tyko Bogu ( Ewentualnie jednym Bogu w Trójcy Św ) Kierując swe modły do wymyślonych nic nie znaczących pachołków pokazują Bogu demonstracyjnie
że zapomnieli o jego wszechmocy i wszechwiedzy . Jakiż to słaby ten ich Bóg że aż tylu pomocników potrzebuje. Ewentualnie niezasługujący na bezpośrednie zaufanie skoro szukają sobie pośredników . ( Największy to bezsens bo Bóg wszech-słyszący każde zwracanie się do jakiegoś zmyślonego bytu i tak słyszy bezpośrednio ubolewając nad tym że marny człowieczek nie ufa mu i nie wierzy w jego dobroć i boskość.)
W dodatku katole bezceremonialnie potrafią Bogu rozkazy wydawać zwracając się do stwórcy jak do lokaja czego najlepszym przykładem jest Grzegorz Braun. sadistic.pl/tryb-rozkazujacy-w-stosunku-do-boga-vt510051.htm
A poza tym żaden katol nawet nie potrafi pochwalić Jezusa.
Który to pierwszy uczyni ten ma ode mnie PIWO
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! ................... czekam.
Katolickie żłoby brak zaufania okazują Bogu na różne sposoby.
Modląc się do jakiś wymyślonych pachołków świętych negując dogmat o Jednym tyko Bogu ( Ewentualnie jednym Bogu w Trójcy Św ) Kierując swe modły do wymyślonych nic nie znaczących pachołków pokazują Bogu demonstracyjnie
że zapomnieli o jego wszechmocy i wszechwiedzy . Jakiż to słaby ten ich Bóg że aż tylu pomocników potrzebuje. Ewentualnie niezasługujący na bezpośrednie zaufanie skoro szukają sobie pośredników . ( Największy to bezsens bo Bóg wszech-słyszący każde zwracanie się do jakiegoś zmyślonego bytu i tak słyszy bezpośrednio ubolewając nad tym że marny człowieczek nie ufa mu i nie wierzy w jego dobroć i boskość.)
W dodatku katole bezceremonialnie potrafią Bogu rozkazy wydawać zwracając się do stwórcy jak do lokaja czego najlepszym przykładem jest Grzegorz Braun. sadistic.pl/tryb-rozkazujacy-w-stosunku-do-boga-vt510051.htm
A poza tym żaden katol nawet nie potrafi pochwalić Jezusa.
Który to pierwszy uczyni ten ma ode mnie PIWO
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! ................... czekam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów