Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze kurwa powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
Ten przepis ma włączyć myślenie kierowcom zmuszając ich do zwracania uwagi na przejścia dla pieszych, bo debile są wszędzie nieważne czym się poruszają. Zobacz na statystki, które jednoznacznie określają, że ten przepis zmniejszył ilość wypadków na przejściach dla pieszych. Zresztą tak jest w całej Europie, a jak się nie podoba to wypierdalaj na wschód. Kasa z mandatów idzie na fundusz drogowy, a nie do kieszeni polityków jak np. marża z Orlenu. Ps jebać pis
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze kurwa powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie.
nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale przed wprowadzeniem pierwszeństwa na pasa, Ci piesi i tak mieli pierwszeństwo, bo znajdowali się na środku tych jebanych pasów, jak tego nie widzisz, to polecam oddać kartę rowerową.
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze kurwa powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
To samo można powiedzieć o przejazdach kolejowych. Co z tego że STOP? a UJ! I tak nic nie pojedzie... Zaś tragedia bo pociąg auto zmiotlo... Nie szkoda mi takich jełopów! Mało tego. Szlaban uszkodzony jak jest to pociąg zwalnia do 20km/h po co? To auto ma uważać! Proste. To taki przykład jak z ludźmi na pasach
Szkoda psiaka
dokładnie. pies chciał szybko przejść
ale dwa napasłe knury sobie zwiedzają przecież.
No autora chyba popierdoliło....pajacowi zabrać prawko dożywotnio plus 15lat odsiadki za psa
Kurwa, 15 lat za psa? Mało, krzesło elektryczne + sucha gąbka. Tyle debilizmów już tu czytałem , ale chyba jeszcze nikt aż tak się nie zesrał.
A ja tam jestem w sumie zadowolony z tego przepisu. Jako kierowca i tak uważałem na przejściach, czy nie trafia się jakiś samobójca, teraz przynajmniej mniej ludzi za mną trąbi jak przed przejściem (koło którego są ludzie) zwalniam. A jako pieszy - łatwiej mi przejść, bo jednak częściej się trafia ktoś, kto mnie przepuści (oczywiście nie wchodzę w ciemno na pasy - jakoś nie lubię grać w rosyjską ruletkę).
Takich jak ty trzeba leczyć.
Ten przepis ma włączyć myślenie kierowcom zmuszając ich do zwracania uwagi na przejścia dla pieszych, bo debile są wszędzie nieważne czym się poruszają. Zobacz na statystki, które jednoznacznie określają, że ten przepis zmniejszył ilość wypadków na przejściach dla pieszych. Zresztą tak jest w całej Europie, a jak się nie podoba to wypierdalaj na wschód. Kasa z mandatów idzie na fundusz drogowy, a nie do kieszeni polityków jak np. marża z Orlenu. Ps jebać pis
Ale takich, to już tylko do pieca.
Nawet gdyby tak było, a nie jest - sprawdź sobie statystyki, to kilku debili, którzy nie potrafią bezpiecznie przejść przez jebane 6m jezdni i nie zostać potrąconym przez szeroki 2x2m pojazd z reflektorami widocznymi z kilometra - nie może uniemożliwiać normalnym ludziom korzystania ze zdobyczy technicznych. Takie bezmyślne programy "zero wypadków" to czysty, lewacki debilizm. Zawsze znajdą się idioci, którzy wsadzą rękę w ogień, i język do przewodu pod napięciem. Czy to jest powód żeby zabraniać otwartego ognia i elektryczności? Niech kurwa ginie te 50 osób co roku, i odpierdolcie się od samochodów!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów