Zdarzenie miało miejsce w Płońsku. Para ludzi nawet nie patrzy czy samochód się zatrzymuje, bo i po co. Potrąceni trafili do szpitala, pies umarł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Przestępstwa popełnione przez Ukraińców w Polsce
- teraz popularne
🔥
Akrobatka
- teraz popularne
🔥
Przejazd crossowca ...
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
3:0 100 punktów
przechodzień się elegancko zachował: nie podnosił poszkodowanych, upewnił się, że oddycha to poleciał do drugiego.
No autora chyba popierdoliło....pajacowi zabrać prawko dożywotnio plus 15lat odsiadki za psa
Trzeba zlikwidować wszystkie przejścia ...przecież tam ginie najwięcej ludziów
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze kurwa powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
kris1978 napisał/a:
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze kurwa powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
Ty tak na serio czy zwyczajnie głupi jesteś?
Praktycznie w całej Unii (gdzie o dziwo rządzą Twoi ulubieńcy lewacy) piesi mają pierwszeństwo na przejściu; w niektórych krajach (tak słusznie się domyślasz że rządzonych przez lewaków) możesz dostać mandat za przejechanie przez pasy jeśli w ich bezpośredniej bliskości znajdowali się piesi.
kris1978 napisał/a:
A ja tam jestem w sumie zadowolony z tego przepisu. Jako kierowca i tak uważałem na przejściach, czy nie trafia się jakiś samobójca, teraz przynajmniej mniej ludzi za mną trąbi jak przed przejściem (koło którego są ludzie) zwalniam. A jako pieszy - łatwiej mi przejść, bo jednak częściej się trafia ktoś, kto mnie przepuści (oczywiście nie wchodzę w ciemno na pasy - jakoś nie lubię grać w rosyjską ruletkę).
kris1978 napisał/a:
No tylko, że w tym przypadku nie winiłbym pieszych - widzieli, że gość jedzie dość wolno, a oni byli w połowie przejścia, które było elegancko oświetlone. Ich wina - i za to mogą sobie pluć w brodę - że do końca nie obserwowali tego samochodu. To ta sierota, która prowadziła pojazd powinna mieć zabrane dożywotnio uprawnienia, opłacać leczenie i ewentualną rehabilitację poszkodowanych, a także wypłacić odszkodowanie za śmierć zwierzaka. Tu zmiany w kodeksie nie mają nic do rzeczy moim zdaniem.
Te wyskakujące reklamy w youtube jak sobie muzę puszczasz ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów