📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gościu obrał dobrą taktykę, pajac w białym podkoszulku się wystrzelał na samym początku, zaczął chaotycznie, a ten garda, poczekał, ten się zmęczył to go skosił
harpagany zawsze tak koncza,.
Fajny klimacik panuje na takiej sali, a co do sparingu to ten w białym to amator, podpasiony koksik, co dwóch rund by nie wytrzymał.
pierwszy backfist robił chyba w oszołomieniu po ciosie
drugi w 10
drugi w 10
I to jest kurwa sport walki!!! A nie jakieś jebane zapasy, piwo leci.
evilbg napisał/a:
Sparing, jak bójka dresów pod blokiem
To wrzuć film z jakiegoś Twojego sparingu. Proszę Cię mistrzu, chcemy się czegoś nauczyć od tak zacnego fightera jak Ty!
Chciałbym umieć sie tak napierdalać
@wolo1994 - walka zapaśnika np z bokserem wygląda tak, że zawsze wygra ten który pierwszy zastosuje coś swojego: jak zapaśnik złapie boksera to pozamiatane, jeśli bokser pierwszy trafi - KO ma zapaśnik.
Swoją drogą wiele razy widziałem na matach/ringach jak podczas sparingu bokserskiego totalny amator trafiał jakimś "lucky punch'em" zawodnika i było spore zdziwienie, za to nigdy, nigdy nie widziałem sytuacji, żeby amator sprowadził zapaśnika na ziemię, czy żeby udusił/założył dźwignię zawodnikowi bjj.
Niemniej - chłopaki mają jaja, ogląda się przyjemnie
Swoją drogą wiele razy widziałem na matach/ringach jak podczas sparingu bokserskiego totalny amator trafiał jakimś "lucky punch'em" zawodnika i było spore zdziwienie, za to nigdy, nigdy nie widziałem sytuacji, żeby amator sprowadził zapaśnika na ziemię, czy żeby udusił/założył dźwignię zawodnikowi bjj.
Niemniej - chłopaki mają jaja, ogląda się przyjemnie
Na tajskim boxie te uderzenie kończące było moje ulubione,coś pięknego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów