Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też się pośmiałem, ale "W" i inni skurwysyni raczej nie... Wcale bym się nie zdziwił jak by któryś z wyśmianych (a wypunktował ich w dziesiątkę) zlecił "samobójstwo"
Myślicie że "samobójczy morderca" to produkt działający tylko w granicach polski? ...
Kiepskie?
Kiepsko to mysi być u Ciebie z mózgiem...
Widać że gówno jesz więc gówno wiesz.
Jak i o życiu tak i o świecie.
Też się pośmiałem, ale "W" i inni skurwysyni raczej nie... Wcale bym się nie zdziwił jak by któryś z wyśmianych (a wypunktował ich w dziesiątkę) zlecił "samobójstwo"
Myślicie że "samobójczy morderca" to produkt działający tylko w granicach polski? ...
Kiepskie?
Kiepsko to mysi być u Ciebie z mózgiem...
Widać że gówno jesz więc gówno wiesz.
Jak i o życiu tak i o świecie.
Edit: Domyślam się dlaczego kiepsko... Bo nie pojeździł po Bogu.
Ale dopierdolił żydowskim lodziarom... I tu Cie gamuoniu pewnie boli.
W przypadku Williamsa powinna brzmieć: Komik to człowiek, któremu śmiech przychodzi trudniej niż innym ludziom.
A Robin był komikiem wybitnym. Dlatego pewnie potrafił z taką łatwością przybierać różne maski, pozy, akcenty, aby zamaskować, jak ciężko mu było śmiać się ... szczerze.
Z chuja ci bogaci ludzie, do tego sławni, lubiani i szanowani, łapią nagle depresje i inne chuje muje po czym nagle postanawiają się zajebać? Rozumiem, choroba nie wybiera, czy to bogacz czy to biedak, no ale czy naprawdę jest się nad czym załamywać mając tyle hajsu? "O kurwa, tyle zmartwień, tyle zaproszeń na uroczyste gale nie wiem czy wybrać się na tą z Bradem Pittem czy Johnnym Deppem, lepiej się zapierdolę i po problemie". Seriously, wytłumacz mi to ktoś bo widocznie jestem zbyt tępy.
teraz wyjdzie , że każdy był jego przezajekurwistym fanem ... tak jak było z MJ
Bo bylem i luj Ci uj Ci do tego ;] tak to jest ze artystow docenia sie po smierci...
...
I ???
Co ma piernik do wiatraka?
Naprawdę nie widzę żadnego związku ani sensu Twojego "postu"
Z chuja ci bogaci ludzie, do tego sławni, lubiani i szanowani, łapią nagle depresje i inne chuje muje po czym nagle postanawiają się zajebać?
Jak Wy nic nie rozumiecie...
Właśnie tym występem się dorobił - wrogów.
W sposób śmieszny opowiedział całą nie tak odległą historię.
Wszystko co powiedział to całkowita prawda.
Trzeba tylko chcieć zrozumieć przekaz, który swoją drogą jest prosty.
Prosty bo prawdziwy.
Opowiedział jak zaczął się bajzel w USA zaczynając od Osamy a kończąc na Obamie.
Wszystko co powiedział jest alegorią!
Alegorią... bezmózgie zwierzęta...
No cóż dla poniektórych gamoni i bydła to za dużo by umieć czytać między wierszami.
Chuj Wam na imiona razem i każdemu z osobna, ćwoki.
Umierajcie w męczarniach swojej marnej jakości logiki, a raczej nie logiki.
Ostatnie zdania nie są kierowane do Ciebie, Ceembe i kilku innych osób
teraz wyjdzie , że każdy był jego przezajekurwistym fanem ... tak jak było z MJ
To były pewnie pierwszy raz, gdy ktoś staje się legendą po śmierci, co bystrzaku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów