📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
teraz wyjdzie , że każdy był jego przezajekurwistym fanem ... tak jak było z MJ
strzelec_ napisał/a:
Rozumiem, że to z okazji śmierci Robina?
Dobrze rozumiesz. Zamiast wrzucać durne durne żarciki sytuacyjne i pisać komentarze o niczym, postanowiłem wrzucić Wam fragment jego występu Weapons Of Self Destruction, który pokazuje, że był z gościa kawał sadola.
Tu inny dobry filmik.
Właściwie to to jest raczej kiepskie, Do Carlina mu bardzo daleko, chociaż widać, że się stara.
Koleś jebnął w kalendarz i teraz każdy będzie wszędzie wrzucać gówno z udziałem tego typa....
Goyek...Troche szacunku zafajdany smrodzie. Po tobie nawet nikt nie splunie jak kopniesz w kalendarz
Taki był z niego śmieszek na scenie, a prywatnie wrak człowiek. Ciekawe.
Ja pierdolę, słucham trupa
Też się pośmiałem, ale "W" i inni skurwysyni raczej nie... Wcale bym się nie zdziwił jak by któryś z wyśmianych (a wypunktował ich w dziesiątkę) zlecił "samobójstwo"
Myślicie że "samobójczy morderca" to produkt działający tylko w granicach polski? ...
Kiepskie?
Kiepsko to mysi być u Ciebie z mózgiem...
Widać że gówno jesz więc gówno wiesz.
Jak i o życiu tak i o świecie.
Też się pośmiałem, ale "W" i inni skurwysyni raczej nie... Wcale bym się nie zdziwił jak by któryś z wyśmianych (a wypunktował ich w dziesiątkę) zlecił "samobójstwo"
Myślicie że "samobójczy morderca" to produkt działający tylko w granicach polski? ...
Kiepskie?
Edit: Domyślam się dlaczego kiepsko... Bo nie pojeździł po Bogu.
Ale dopierdolił żydowskim lodziarom... I tu Cie gamuoniu pewnie boli.
Kartofelhoffen napisał/a:
kiepskie
Kiepskie?
Kartofelhoffen napisał/a:
kiepskie
Kiepskie?
Edit: Domyślam się dlaczego kiepsko... Bo nie pojeździł po Bogu.
Ale dopierdolił żydowskim lodziarom... I tu Cie gamuoniu pewnie boli.
@Szron
Tak, kiepski standup nazywam kiepskim więc gówno wiem i mam zjebany mózg i nie imponuję gimbusom. I w ogóle jak nie skaczę tak jak cwel Szron to do gazu ze mną. A idź pan w chuj.
Tak, kiepski standup nazywam kiepskim więc gówno wiem i mam zjebany mózg i nie imponuję gimbusom. I w ogóle jak nie skaczę tak jak cwel Szron to do gazu ze mną. A idź pan w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów