"Kiedy dziesiątki tysięcy Polaków z radości maszeruje z polską flagą, Gazeta Wyborcza najczęściej pisze o zaściankowym ciemnogrodzie i odradzającym się faszyzmie. Kiedy w Święto Polskiej Flagi ta sama gazeta maszeruje w różowym kolorze, bez symboli narodowych, pod patronatem Prezydenta RP, nazywa to nowoczesnym patriotyzmem."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To nie jest mój prezydent i nie mój premier. Dla mnie to analfabeta gajowy i ryży złodziejski chuj.
Nawet Polską flagę spedalili.
Nawet Polską flagę spedalili.
Kolejne zdjęcie na temat Dnia Flagi. Niedługo zamiast polskiej flagi w dni narodowe, będziemy wywieszali flagi pedałów, w kolorze tęczy.
Co za oryginalny pomysł... Piękne i wyraziste narodowe barwy zmieszać w gówniany kolor rozwiązłości i obłudy.
Często tutaj się napierdala na hamburgery ale co jak co Stars & Stripes u nich to świętość do tego stopnia, że nie wolno wywieszać(prezentować) flagi w deszczu, czy w nocy. Chciałbym żeby u nas tak było i żeby żadna Gazeta Wybiórcza nie zamieniała biało-czerwonej na różową, i nie promowała jakieś karykatury orła.
Często tutaj się napierdala na hamburgery ale co jak co Stars & Stripes u nich to świętość do tego stopnia, że nie wolno wywieszać(prezentować) flagi w deszczu, czy w nocy. Chciałbym żeby u nas tak było i żeby żadna Gazeta Wybiórcza nie zamieniała biało-czerwonej na różową, i nie promowała jakieś karykatury orła.
mesiash napisał/a:
I chuj! Ważne że się cieszą, a nie walę wódę na smutno...
To jest święto narodowe, a nie zjazd pedałów. Wolę jakby walili wódę, grunt żeby z polską flagą za plecami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów