18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Świętowanie po marokańsku
nowynick • 2017-11-13, 8:30
Maroko pokonało Wybrzeże Kości Słoniowej i awansowało do Mundialu. Z radości kibice Maroka na uchodźstwie rozpierdolili pół Brukseli.

Belgijskim politykom puszczają nerwy:
"W słowach nie przebierał za to Filip Dewinter z Izby Reprezentantów. "Importuj Trzeci Świat, stań się Trzecim Światem. To Bruksela - stolica multikulturalnej Europy" - skomentował flamandzki polityk."
sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/721332/ms-2018-zamieszki-w-brukseli-po...
Zgłoś
tonieja 2017-11-13, 10:51 15
przecież to normalne, że pasożyty wyniszczają organizm żywiciela
Zgłoś
Hose88 2017-11-13, 11:57 30
A to w centrum i stolicy multikulturalizmu mają już dość ubogacania kulturowego z Afryki północnej, że nerwy puszczają? Faszyści i rasiści!

Nie jestem wszyscy, nie mam na imię każdy.
Zgłoś
Red_Devil_1878 2017-11-13, 12:39 6
Aż boję się myśleć co by było, gdyby nie awansowali.
Zgłoś
nowynick 2017-11-13, 12:58 3
Red_Devil_1878 napisał/a:

Aż boję się myśleć co by było, gdyby nie awansowali.

trafią na Polaków, obskoczą wpierdol, a my będziemy mieli belgijskie materiały na harda
Zgłoś
R41NM4N 2017-11-13, 13:19 15
I gdzie komentarze tej bandy troli którzy wolą to od faszystowskiego marszu niepodległości?
Zgłoś
panar3 2017-11-13, 14:25 4
A chuj serdeczny tej spedalonej Jewropie Zachodniej w dupę! Mnie tam ich nie żal wcale.
Zgłoś
K................k 2017-11-13, 14:41
ale im pojechał ostro !!!

Kurwa!!!!
Zgłoś
Jajcarz 2017-11-13, 16:17 1
Podobny syf był we Francji jak Algierii dobrze szło podczas mistrzostw świata (dotarła do 1/8 gdzie przegrała z Niemcami). Więcej osób we Francji kibicowało Algierczykom niż samym Francuzom .
Zgłoś
ProVVe 2017-11-13, 16:58 1
Mają tam tych pierdolonych kozojebanychbrudów (tak mam wyjebane i wole patrzeć na ich martwe scierwa niz zywe oblicza) to co sie dziwia...

PS. Gdybym mial jakakolwiek wladze w ktoryms panstwie to nakazałbym wysiedlenia, gazowanie, palenie i stlamszenie w kazdy mozliwy sposob oporu... Liczba ofiar w kozojebach im wieksza tym lepsza. Zostaliby tylko Ci pracowici i zasymilowani, a stwierdzilaby to grupa odpowiednich ludzi, a nie jakies jebane feministki i pedlay

Ola gringo
Zgłoś
Noside 2017-11-13, 18:21 11
Czujecie ten smród? Kiedy czarnuchy po meczu rozpierdalają miasto, to lewaki płaczą, że miasto było niedostosowane do ich potrzeb.
Całe szczęście to nie były białasy, bo byśmy mieli w nagłówkach bandę kiboli-nazistów

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
A................o 2017-11-13, 20:23 2
tonieja napisał/a:

przecież to normalne, że pasożyty wyniszczają organizm żywiciela

Polskie socjalistyczne pasożyty też głosowały na pis. Jeszcze jedna kadencja pis, ten kraj zbankrutuje, dojdzie do kolejnych zaborów i zaborcy zaprowadzą tu normalność.
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-11-13, 20:41 2
@R41NM4N hurr durr kto nie z pisem czy kościołem ten lewak, kto wskazuje na faszystowskie banery na marszu np ten lewak!!!1111oneone Wyzywaj każdego od lewaków dalej, a potem się dziw, że masz dookoła samych lewaków.

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
R41NM4N 2017-11-14, 1:36
O czym ty do mnie pierdolisz?
Zgłoś
KosmatyMateusz 2017-11-14, 11:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów