📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz będzie naprawdę wolny. Będzie sobie skakał po chmurkach na niebiańskich łąkach.
Nie no żartuję będą go tak jebać w piekle, że mu się dupa przestanie domykać i będzie z niej słyszał echo.
Nie no żartuję będą go tak jebać w piekle, że mu się dupa przestanie domykać i będzie z niej słyszał echo.
Czarnoprochowcem z tej odległości... niezły koks że przez niego nie przeszły.
Arathnmor napisał/a:
Czarnoprochowcem z tej odległości... niezły koks że przez niego nie przeszły.
W dodatku broń na pełnym legalu
ruski film
i ruskie efekty specjalne
jak dla mnie. jednak, zabrakło tylko ruskich, szesnastoletnich. niedożywionych, sprzedajnych dziwek z baletu
dla podkreślenia dramaturgi zdarzenia
i ruskie efekty specjalne
jak dla mnie. jednak, zabrakło tylko ruskich, szesnastoletnich. niedożywionych, sprzedajnych dziwek z baletu
dla podkreślenia dramaturgi zdarzenia
Wy sami jesteście broń czarno prochowa. Jeszcze nie widziałem pistoletu czarno prochowego na więcej niż jeden nabój. To samo rewolwerem, musiałbym napierdalać z biodra żeby tak szybko tłuc bez odciągania kurka. Dziwnie wygląda ten pistolet, ale sądząc po tym co widziałem to a) pistolet + tłumik b) to jakaś samoróbka. Nie ma innej opcji na inne warianty, albo jest za długi, albo za małym na szerokość. Tak znam się na tym.
@Up obstawiam samoróbkę, bo po chuj komuś tłumik, jak dymu jest tyle co na zlocie vaperów.
@up Możliwe że amunicja po jakiejś domowej elaboracji, słabej jakości proch i dlatego tyle dymu.
Cos mi tu nie gra, czlowiek trafiony z broni palnej, jesli go nie przestrzelilo to leci dosyc mocno w kierunku lotu pocisku, a ten facet zakolebal sie i padl w zla strone dopiero jak napastnik skonczyl strzelac. Do tego jakos nie widze ogromnej kaluzy krwi w miejscu gdzie lezal.
Obstawiam ze fejk.
Obstawiam ze fejk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów