Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już Ci pisałem że to że rzekomy sprawca przenosi się w inne miejsce nie usuwa dowodów zbrodni i wszystkie one powinny zostać spokojnie zebrane w postępowaniu dowodowym. Ponawiam pytanie, czy mam Ci to napisać po irlandzku czy coś...?
Możesz mi z łaski swojej pokazać jakieś dokumenty albo sprawy reporterskie dotyczące spraw z ostatnich pięciu lat z Polski gdzie skazano księdza za pedofilię na podstawie niezbytych dowódów (np. DNA na ofierze) i w których wytoczono kolejne sprawy świadkom którzy odmówili składania zeznań mimo że udowodniono im fałszywe zeznania albo zatajanie prawdy....?
Możesz mi z łaski swojej pokazać jakieś dokumenty albo sprawy reporterskie dotyczące spraw z ostatnich pięciu lat z Polski gdzie skazano księdza za pedofilię na podstawie niezbytych dowódów (np. DNA na ofierze) i w których wytoczono kolejne sprawy świadkom którzy odmówili składania zeznań mimo że udowodniono im fałszywe zeznania albo zatajanie prawdy....?
Ty jesteś botem, czy tak zwyczajnie, po ludzku tępy? Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem wcześniej. Powoli. Może się uda.
Tak na marginesie, pierwszy raz spotykam ateistę, który broni Kościoła z takim zapałem, jakby należał do jakiegoś Ordo Iuris. Powiedziałbym ci żebyś się jebnął w łeb, ale regulamin zabrania, więc nie powiem.
hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam kurwy pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki kurwy rasiiji
Według ciebie jest dobrze, jak się rozwaliło Orlen i narobiło długów, jak się rozwaliło TV, obraziło prezydenta USA, nazywając go agentem, celując do niego jak z pistoletu? Jest dobrze jak spada produkcja, spada eksport, spadają wszelkie inwestycje, jak NFZ nie daje kasy i odwołuje się leczenie ludzi? Jest dobrze jak się ustaliło budżet, który spowodował największe zadłużenie w historii kraju i okazało się, że jeszcze zabrakło? Jest zajebiście jak ci przypierdolą za prąd tyle, ze będziesz sobie internet na korbkę używał?
Przeszkadza ci, że typy mają jakieś tam religijne odchylenia, a nie przeszkadza ci szamanizm zielonych debilów?
Naprawdę jesteś tak ograniczony, że uważasz iż ktoś milion lat temu podniósł lodowiec czarami, wpierdolił pod niego dzidy i ubrania, aby teraz topiąc się można było je wyciągać i seria łykasz takie debilizmy, ze CO2 którego masz w atmosferze 0.04 % a ludzie produkują jeszcze ułamek tego ma cokolwiek wspólnego z klimatem?
To trzeba mieć nieźle zryty beret, albo być amebą. Wyobrażasz sobie jak teraz ktokolwiek idzie coś załatwiać w USA a oni patrzą na niego i myślą, to ten naród, którego politycy powiedzieli, że prezydent jest ruskim agentem, przestępcą i robili sobie zdjęcia, że go zastrzelą. To trzeba być zjebem, aby na takich ludzi głosować. Co ci przeszkadza, że jakiś typ się modli do Matki Boskiej? Cały Watykan na tym kasę trzepie, nie widzę powodu, dla którego do nas, nie mieli by jeździć turyści i płacić hajs, żeby sobie pooglądać jakieś pierdoły.
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
Daj jakieś źródło informacji na ten temat
[ Dodano 2024-11-14, 09:19 ]
Według ciebie jest dobrze, jak się rozwaliło Orlen i narobiło długów, jak się rozwaliło TV, obraziło prezydenta USA, nazywając go agentem, celując do niego jak z pistoletu? Jest dobrze jak spada produkcja, spada eksport, spadają wszelkie inwestycje, jak NFZ nie daje kasy i odwołuje się leczenie ludzi? Jest dobrze jak się ustaliło budżet, który spowodował największe zadłużenie w historii kraju i okazało się, że jeszcze zabrakło? Jest zajebiście jak ci przypierdolą za prąd tyle, ze będziesz sobie internet na korbkę używał?
Przeszkadza ci, że typy mają jakieś tam religijne odchylenia, a nie przeszkadza ci szamanizm zielonych debilów?
Naprawdę jesteś tak ograniczony, że uważasz iż ktoś milion lat temu podniósł lodowiec czarami, wpierdolił pod niego dzidy i ubrania, aby teraz topiąc się można było je wyciągać i seria łykasz takie debilizmy, ze CO2 którego masz w atmosferze 0.04 % a ludzie produkują jeszcze ułamek tego ma cokolwiek wspólnego z klimatem?
To trzeba mieć nieźle zryty beret, albo być amebą. Wyobrażasz sobie jak teraz ktokolwiek idzie coś załatwiać w USA a oni patrzą na niego i myślą, to ten naród, którego politycy powiedzieli, że prezydent jest ruskim agentem, przestępcą i robili sobie zdjęcia, że go zastrzelą. To trzeba być zjebem, aby na takich ludzi głosować. Co ci przeszkadza, że jakiś typ się modli do Matki Boskiej? Cały Watykan na tym kasę trzepie, nie widzę powodu, dla którego do nas, nie mieli by jeździć turyści i płacić hajs, żeby sobie pooglądać jakieś pierdoły.
Przedstaw dane o tym spadający eksporcie.
"Wg danych NIQ, pochodzących z Panelu Gospodarstw Domowych, na które powołuje się Grupa Eurocash, do dyskontów w 2023 r. należało 37 proc. udziałów w wartości detalicznego rynki spożywczego w Polsce (rok wcześniej było to 35 proc.). Drugą siłą na rynku wciąż pozostają lokalne sklepy spożywcze, do których w 2023 r. należało 31 proc. udziałów (w roku 2022 – 32 proc.). Na kolejnych miejscach plasuję się supermarkety. (14 proc. w 2023 vs. 13 proc. w roku 2022); placówki zaliczane do kanału inne, który obejmuje sklepy chemiczno-kosmetyczne, alkoholowe, kioski i stacje paliw (12 proc. zarówno w roku 2023, jak i 2022) oraz hipermarkety (7 proc. zarówno w roku 2023, jak i 2022)."
wiadomoscihandlowe.pl/handel-i-dystrybucja/handel-detaliczny/polski-ry...
"W rezultacie postępujących zmian preferencji konsumentów dyskonty i supermarkety w 2021 r. osiągnęły już ponad 50% udziału w sprzedaży artykułów FMCG, podczas gdy na początku minionej dekady przypadało na nie tylko 30% obrotów - czytamy w raporcie."
portalspozywczy.pl/handel/wiadomosci/trwa-wyscig-sklepow-o-udzialy-w-r...
Uwielbiam gdy wymówką dla bycia debilem jest brak woli do zmiany takiego stanu rzeczy Wystarczy odrobina myślenia i zapytać googla.
money.pl/gospodarka/statistica/artykul/statistica-ile-jest-polskich-sk...
Na foto zestawienie wszystkich marek z każdego sektora. Nie mogę znaleźć samego sektora spożywczego, ale gdzieś widziałem i byliśmy na samym końcu gdzie Dino+ reszta polskich mniejszych wynosiło 31%. Reszta to zagraniczne.
Co za popierdoleńcy.... kurwa przebili Żukowską
ją akurat trudno przebić, muszą jeszcze poćwiczyć, bo wzmianka o bozi mówiącej po polsku to trochę mało...
Można się czepiać konfederacji, ale jest to obecnie jedyna propolska partia w sejmie.
Czy to z tego powodu w parlamencie europejskim weszli w koalicje ze szwabskim AfD, które otwarcie mówi o odebraniu ziem Polsce oraz jawnie popiera Putina?
Czy to z tego powodu w parlamencie europejskim weszli w koalicje ze szwabskim AfD, które otwarcie mówi o odebraniu ziem Polsce oraz jawnie popiera Putina?
To prawda, część europarlamentarzystów z konfederacji jest w kolacji z AFD, natomiast wyłącznie w aspektach, które ich łączą, czyli przeciwstawienie się zielonemu ładowi i szerokopojętej polityce "euro-komunistycznej", osobiście uważam to za błąd wizerunkowy. Jeśli chodzi o jawne popieranie Putina, to są bzdury. Dzisiaj nazwanie kogoś "ruską onucą", czy "faszystą" ma jedynie charakter pejoratywny, nic nie mając wspólnego z rzeczywistym znaczeniem tych słów.
Ty jesteś botem, czy tak zwyczajnie, po ludzku tępy? Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem wcześniej. Powoli. Może się uda.
Tam nie ma co czytać. Po prostu straciłem czas do tańczenia z Tobą wokoło tematu. Jak chcesz mi udowodnić jakąkolwiek pedofilię w środowisku kościelnym, albo jakimkolwiek innym np. gejowskim, to zacznij posługiwać się świeżymi wyrokami opartymi o nowoczesną kryminologię.
Tak na marginesie, pierwszy raz spotykam ateistę, który broni Kościoła z takim zapałem, jakby należał do jakiegoś Ordo Iuris. Powiedziałbym ci żebyś się jebnął w łeb, ale regulamin zabrania, więc nie powiem.
Ateizm nie jest wyznacznikiem inteligencji i większość atesitów jest średnio mądra tak samo jak reszta społeczeństwa w tym statystyczny katolik czy Ahmed. Ateiści wierzą w mnóstwo anty-religijnych głupot, które są nieprawdziwe ale że są anty-religijne to pasują pod naszą bańkę.
Ty też jesteś jednym z tych średniaków, więc pojawia się ktoś taki jak ja, potrafiący szukać problemów w moim własnym obozie, to natychmiast nie wierzysz w mój ateizm i widzisz u mnie jakiś krypto-religijne pobudki. Albo jak typowy Polak szukasz politycznego aspektu - tutaj w postaci takiego typowego wyrzygu w którym błędnie łączysz religijność z Ordo Iuris który jest pisowskim instytutem do przepychania ich idei modelu prawnego a nie religijnego - pewnie gdzieś w mediach przeczytałeś ze dwa nagłówki gdzie jakiś baran połączył kropki pomiędzy katolikami a OI i teraz ty sam błędnie łączysz te kropki.
Ja mam <sarkazm> wybitną </sarkazm> zdolność do zatrzymania się, wzięcia oddechu i przeanalizowania co wiem a czego nie wiem oraz emocjonalnego zdystansowania się do większości kwestii. Więc jako ateista mogę krytycznie spojrzeć na mnóstwo mitów które krążą pośród ateistów. Ty nie. Ty łykasz wszystko jak pelikan w tym to że jak Ci ktoś powie że księża masowo bawią się w pedofilię to pomimo że żyjesz w XXI wieku to nie szukasz żadnych raportów odnośnie tego na jakiej podstawie dowodowej ktoś wysuwa takie wnioski. Twój ateizm ma podłoże bardziej religijne bo wierzysz w to co słyszysz niż prawdziwie ateistyczne bo Ci ktoś przedstawił dowody. I o tym pisałem w swoim pierwszym poście kiedy mówiłem że większość publiki wierzy w slogany polityczne.
nie rozumiesz zatem istoty wejścia na giełdę i emisji akcji
Ty nie rozumiesz, że mówiliśmy o prawie własności, a nie o dupie Maryny.
Słuchałeś całości? Nie?
Tylko te wycinanki?
No sam jesteś popierdoleńcem skoro można tobą tak łatwo manipulować.
I jeszcze powiedz, że ty masz prawa wyborcze...
Twoja stara przebił jaki flep to wystarczy
Ps. Nie wiedziałem ze na sadolu jest tyle lewackiej spierdoliny która nie potrafi niczego poprawnie uargumentować. Dalej oglądajcie pociete filmiki serwujące Wam papke i głosujcie na tłuków z popisu.
Pozdrawiam tez dareczka który wrzucił te wypociny lewactwa i wraz z kolegami z lewej strony zostali rozgnieceni w komentarzach.
hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
Kiedyś wystarczyło wypuścić JKM z piwnicy i wszystko powracało do normy, czyli poniżej progu wyborczego. Teraz go dobrze tam kurwy pilnują, żeby nie zdradził ich celu nadrzędnego, jakim jest włączenie Polski to wielkiej matki kurwy rasiiji
Tak się składa ze JKM jest jest z nimi w partii od chyba roku, wiec dalej trwaj w swojej TVNowskiej bańce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów