📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Sawix napisał/a:
W tym wieku jeszcze się go głupie żarty trzymają ?
To samo pomyślałem, w czapce Mikołaja, dowcipniś
Pralpunkt napisał/a:
Wynik jaki by nie był to będzie dożywocie
Pewnie skażą go nawet na podwójne dożywocie - na bank zdąży 2x całe odsiedzieć xDDD
Kur@a, poziom dziennikarstwa tak wysoki, że jakiś redaktorzyna uznał za ważną informację, że dziad miał na glowie czapkę mikołaja.
I wreszcie chłopu pękła żyłka,od tego jej pierdolenia.
Pewnie go zdradzała
Oj nie pierdol. Zajebanych siekierą starych bab jest dużo, wyróżnikiem tego przypadku jest właśnie komiczny charakter nadawany przez tą czapeczkę. Taka wisienka na torcie
Nie wiązałbym tego z poziomem dziennikarstwa.
Sawix napisał/a:
W tym wieku jeszcze się go głupie żarty trzymają ?
Cytując klasyków: "Wiek jest bardziej w głowie, niż w ciele"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów