18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Świeże jedzenie
~Velture • 2017-11-24, 12:25
Świeższego żarcia chyba nie da się dostać...

W 1:01 jakiś dziwny bonus ale jako, że to sadistic to połowa stulejarzy się ucieszy.

Smacznego

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
poligon6 2017-11-24, 12:32 1
Az mi sie przypomniał staropolski przepis na chrusciki, modne zazwyczaj na wczesna wiosne, kiedy rzeki i jeziora były jeszcze skute lodem, ale na tyle niebezpieczne by łapać pod lodem. Wtedy łapano w rybackie sieci wróble, obierano je z piór i wrzucano na goracy smalec, tak upieczone zjadało sie w całosci.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
pscoa 2017-11-24, 13:07 1
Zgłoś
mygyry 2017-11-24, 13:08 3
Velture napisał/a:

W 1:01 jakiś dziwny bonus ale jako, że to sadistic to połowa stulejarzy się ucieszy.

Deser cream pie
Zgłoś
tonieja 2017-11-24, 13:34 4
idę do piwnicy złapać coś na obiad
Zgłoś
nowynick 2017-11-24, 13:51
Jedz szybciej, bo ci obiad ucieka z talerza...
Zgłoś
Argeusz 2017-11-24, 14:06
Co jak co, ale takiej ośmiornicy to bym chciał spróbować.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
gieno1 2017-11-24, 16:11 7
żółtki ci to mają dopiero nasrane w deklach
Zgłoś
-................- 2017-11-24, 17:58
@Argeusz Polecam, ale mniejsze trochę, bo te starsze to po prostu żarcie dla biedoty. Takie małe na jeden kęs są po prostu genialne.
Zgłoś
Gamonn1 2017-11-24, 18:46
Oni żadnych pasożytów nie dostaną od wpierdalania wszystkiego na surowo ?
Zgłoś
Konzument 2017-11-24, 19:43 8
up
Podobno srają tasiemcami a potem je wpierdalają z sojowym sosem.

Gardzic kacapami
Zgłoś
kalijanek 2017-11-24, 20:39 1
głupie kurwy

Tu i teraz.
Zgłoś
styx38 2017-11-24, 20:52 1
czekam aż zaczną ludzi zjadać,ale bedą fajne filmiki
Zgłoś
J................8 2017-11-26, 23:15 1
@up obyśmy sadole tego dożyli
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów