Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne
Świeże mięsko z Tesco
Zyrborka • 2013-12-10, 23:02
Takie pyszne mięsko kupiliśmy dziś w tesco. nie ma co pyszności.
Pewnie nie jeden z was by się skusił

Do tego mam filmik z procesu reklamacji pięknego mięska. Babka która to przyjmowała myślała że to żart i że wylaliśmy na nie majonez. x)

Pyszności. przed nami jakaś babeczka wzięła drugą połowę tego samego schabu co my. Ciekawe czy też znalazła niespodziankę.

na harda raczej za słabe. ; )
nie było bo moje.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mutarito 2013-12-11, 0:37 33
Pewnie świniak wstrzykiwał sobie synthol
Zgłoś
Eustachy6 2013-12-11, 0:43 12
Faktycznie to jest niedopuszczalne, tylko nie rozumiem dlaczego tak naskakiwałeś na tę kobietę? Pewnie wina leży jeszcze po stronie masarni a nie Tesco ale wyżyć się trzeba...
Zgłoś
sidian 2013-12-11, 0:43 7
@Mutarito: Fakt, wygląda jak synthol. Ciekawe, czy smakuje jak synthol. Pierwsze oględziny sugerują, że mogłoby to smakować raczej jak coś wyssanego z ropnia na brudnej pięcie. Kumpela mojej kobiety była u nas w odwiedzinach kilka tygodni temu i w zamian za nocleg postanowiła zrobić coś na obiad. Kupiła pyyyszne mięsko w Tesco i raz, że po upieczeniu (czy coś tam, nie znam się) zmalało dwa razy, a dwa, że było twarde jak końskie kopyto. Generalnie wychodzi na to, że lepiej sobie coś na cmentarzu wykopać, niż kupować w Tesco.
Zgłoś
x................r 2013-12-11, 0:44 4
szkoda mi ludzi którzy muszą kupować mięso w hipermarketach
Zgłoś
PatCool 2013-12-11, 0:44 4
powinien zabrac to do sanepidu,a nie reklamowac. Pewnie wyszla by gruba afera.
Zgłoś
en3 2013-12-11, 0:46 5
Mówisz kierownikowi, że zaraz tu sprowadzisz pip, bhp, srip,pup i pip i są zjebani. Źle gadasz stary. Od razu bym prosił na infolinie z Tesco, bo w takiej sieci to funkcjonuje tylko nie wiecie o tym. Taki ktoś jak ta Pani są od tego żeby mało kto dzwonił. Od tego te kurwy mają szkolenia.
Zgłoś
evilmatt 2013-12-11, 0:49 3
To się kurwa bierze mięsiwo od gospodarza. Po primo taniej (5-6zł za kg), a po drugie wiadomo co się bierze.
Zgłoś
flamaster 2013-12-11, 0:51 1
Na Harda to jak byś to zjadł
Zgłoś
Synisterrr 2013-12-11, 0:54 3
Nie pier... że tam jeszcze na zakupy pójdziesz prawda jest taka powiem Ci tam jest obracana taka ilość mięsa że takie ropień mięśniowy zwykły laik uzna za soczysty schabik btw... właśnie wędzarnie w sklepach to wielka ściema lekko podgrzewają mięso a wcześniej szprycują go substancją której nazwy nie jestem w stanie sobie przypomnieć pozdrawiam Idiotów bo inaczej nie powiem którzy kupują w marketach, trochę ojczystej solidarności idźcie do Prawdziwych polskich Sklepów na swięta a nie psaiecie te zagraniczne swinie !!!!
Zgłoś
pawelbrodnica 2013-12-11, 0:55 18
Sprawa dosyc klarowna paragon,mieso z ropa wsrodku, wydawalo bys sie ze masz racje, aczkolwiek zabraklo jednej rzeczy i to dziwi mnie ze przedstawiasz material ekspertom z sadola bez...

... Zdjec cyckow Twojej kobiety

Zgłoś
Szersz 2013-12-11, 0:58
Ale niech ktoś powie, co to kurwa było?

Swoją drogą szkoda, że rzeczywiście każdy tu martwi się o swoją dupę, w pracy za parę zł za godzinę. Kobieta koniec końców mądrze mówi a kamerujący nie do końca ogarnął w czym problem. Nie od dziś wiadomo co hipermarkety z mięsem odpierdalają i to nie tylko przy promocjach wołowina za 2,99zł.
Trzeba było spisać pismo o terminowe wyjaśnienie powodu zepsucia mięsa i czekać a w razie nie dogadania się z kierownikiem samemu się tym zająć i robić aferę. Z tym nagraniem nie ma co latać dumnym jak to im nagadałem... ochroniarzowi z orzeczeniem o inwalidztwie i kierowniczce-kasjerce najstarszej stażem.
Zgłoś
101procent1 2013-12-11, 0:58
Najbardziej to mnie ten buc ochroniarz wnerwił. Jak sklep sobie w regulaminie napisze, że wstęp mają tylko klienci w czerwonych koszulach, to też będzie go przestrzegał? No i drugie wtf - nie mogą powiedzieć kto jest dyrektorem... Pewnie nie wiedzą^^
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-12-11, 1:05 6
Cysta z ropą. A czego się spodziewać po wieprzowinie? Przecież to mięso podobne do szczurzego.
Zgłoś
kicaj2d4b 2013-12-11, 1:06
Jak kupywać w tesco to tylko cherry wiśniowe.
Zgłoś
Nazis 2013-12-11, 1:16 5
Ktoś maczał w tym palce.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem