Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Świeże mięsko z Tesco
Zyrborka • 2013-12-10, 23:02
Takie pyszne mięsko kupiliśmy dziś w tesco. nie ma co pyszności.
Pewnie nie jeden z was by się skusił

Do tego mam filmik z procesu reklamacji pięknego mięska. Babka która to przyjmowała myślała że to żart i że wylaliśmy na nie majonez. x)

Pyszności. przed nami jakaś babeczka wzięła drugą połowę tego samego schabu co my. Ciekawe czy też znalazła niespodziankę.

na harda raczej za słabe. ; )
nie było bo moje.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tafariel 2013-12-11, 1:16 1
mieszalniapasz napisał/a:

Cysta z ropą. A czego się spodziewać po wieprzowinie? Przecież to mięso podobne do szczurzego.

To chyba taka jak na filmiku. Dobra wieprzowinka ze zdrowego wieprzka jest zajebista
Zgłoś
kurczak94 2013-12-11, 1:16 10
No spoko, dałem piwo bo temat warty zauważenia, ale po chuj naskakujesz na te kobiety i je tak gnębisz? Czemu one są winne? To wina dyrekcji Tesco, która podpisuje kontrakty z takimi, a nie innymi masarniami.

I sory, ale ty jesteś chyba idiotą. Babka ci mówi, że nie może wiele zrobić, nie ma mikroskopu, nie powie ci co to jest, a ty o jakimś krojeniu mięsa, że to niepoważne ze strony sklepu i w kółko powtarzasz, jakbyś w przeprosinach na loda liczył... A czemu niby to krojenie miałoby służyć? Więcej mazi by wypłynęło i co dalej? No kurwa... totalnie nie rozumiem twojej argumentacji i logiki.

Powinieneś być konkretny prosząc o kontakt do dyrektora, albo odpuścić sobie te parę złotych i zanieść to do sanepidu i po sprawie.

A co do regulaminu sklepu, to powinieneś się spytać gdzie on jest dostępny. Poza tym, chyba nie ma tam tabliczek z rysunkami zakazów jak w muzeach. Ten temat powinieneś dalej pociągnąć, zamiast gnębić ich o kawałek mięsa.
Zgłoś
Nazgrel 2013-12-11, 1:25 1
Nie pierdol, też byś się wkurwił jak by Ci się świnia przy krojeniu spuściła
Zgłoś
urteusz 2013-12-11, 1:27 6
Fakt, faktem mięso chujowe. W pewnym momencie już sam chyba nie wiedziałeś co z tym chcesz zrobic i czego chciałeś od tej biednej kobiety.
Ja bym poszedł do weterynarza/inspekcji sanitarnej/później już z informacjami do sklepu z owym mięsem.

To tak samo jakbyś poszedł do dziwki żeby Ci schabowe zrobiła... Ty jej tłumaczysz czego od niej chcesz a ona Ci mówi, że się na tym nie zna. Kobieta zrobiła wszystko co mogła żeby Ci pomóc. Na przyszłośc nie kupuj wędlin w Tesco bo jest straszna chujnia z tym. Mam ciotkę która od paru lat towar tam układa na półkach i mówi, żeby wędliny omijac szerokim łukiem.
Zgłoś
lith 2013-12-11, 1:29 10
Nie znam się na badaniu mięsa, ale jeżeli to był jakiś ropień, czy inna cysta to jak niby to mieli wcześniej sprawdzić skoro tego wcześniej nie rozkrajali? To nie jest tak, że wykryjesz wszystko i wszędzie. Miałeś wała, trafiłeś na coś takiego to jak chciałeś robić aferę to do sanepidu (gdzie byś się później okazało, czy to czyjeś zaniedbanie, czy może 'sytuacja losowa - shit happens'. Skoro poszedłeś do sklepu to nie wiem czego oczekiwałeś poza zwrotem kasy. Chodziło Ci o to, żeby sobie na kogoś tam pokrzyczeć, nagrać to i wrzucić do neta, żeby móc sie pożalić jaki to biedny jesteś. Wcale się nie dziwię, że nastawienie obsługi było jakie było. Co innego składać reklamacje, a co innego latać z kamerą i szukać sensacji. W sumie ta cała kierownicza z tesco mówiła całkiem sensownie, jak na filmik mający ich oczernić.
Zgłoś
b606 2013-12-11, 1:34 18
Przez pierwsza czesc filmu mowisz z sensem ale pozniej to juz pierdolisz nie wiadomo po co. Sam nie wiecz czego chcesz, dostajesz jakiegos slowotoku a na dodatek masz pedalski glos.
Baba ci konkretnie powiedziala ze albo oddajesz mieso albo wypierdalaj do sanepidu. To stoisz tam jak ta pizda i pierdolisz kocopoły
Zgłoś
jas1024 2013-12-11, 1:34
Kiedys tu byl filmik jak kolesiowi wyciskali synthol z miesni, wygladalo to bardzo podobnie. Moze na hodowli postanowili troche zwiekszyc mase swinki i wstrzykneli co nieco
Zgłoś
Kaszysz 2013-12-11, 1:35 1
trzeba gnębić te kurwy bo to one reprezentują sklep. To one rozmawiają z klientem. Ja bym wjebał się tam z sanepidem i weterynarzem i narobił smrodu dookoła.
Zgłoś
gieza 2013-12-11, 1:36 2
Następny, kurwa, wybawca świata. Po co sam tam pojechałeś? Trza było od razu po TVN dzwonić. Podobno dają 500zł za aferzasty temat - miałbyś na żywego świaniaka w całości.
Zgłoś
x................n 2013-12-11, 1:38 2
jarekddz napisał/a:

Wyżywasz się idioto na nie te osoby co trzeba -_-

to na kim ma się wyżywać? kucharzu? co to jest? restauracja?
Zgłoś
KKdemona 2013-12-11, 1:38 2
Dobry rzeźnik wykryje taką cystę i ją wytnie (nawet byś nie wiedział) Prawdopodobnie takie coś powstaje np.jak świnki się pogryzą albo dobry gospodarz kopnie wieprza i odbije mięsień. Obrzydliwe ale naturalne, reklamacja jak najbardziej się należy ale bez zbędnego unoszenia. Nie jestem pewien ale każda świnia (martwa) jest badana przed wypuszczeniem mięsa na rynek na włosiennice i coś tam jeszcze.
PS.
Nie bój się masarnie skupują nawet świnie z rakiem Wiem z doświadczenia.
Zgłoś
ks.Zenon 2013-12-11, 2:00
ja ostatnio kupiłem starego pstrąga w bierdonce, ale już nie chciało mi sie robić rozjebundy w markecie
Zgłoś
giboN31 2013-12-11, 2:06 1
Ehh, narzekasz a smalec masz za darmo
Zgłoś
Vadim 2013-12-11, 2:12 3
Jeszcze to palcem dotykasz ;d Kto wie co to jest, jakie bakterie czy wirusy w tym siedzą. A tym palcem dotkniesz później ubrań, kierownicy, telefonu, klamek w domu, itp. i masz zaraze wszedzie. A może i w nosie sobie nim dłubałeś.
Czekam na dalszy bieg wydarzeń.
Zgłoś
Raczynski92 2013-12-11, 2:37 13
Właśnie przez takich ugodowych siuśków jak wyżej, w tym kraju nie da się żyć. Autor filmu rzeczowo, rzetelnie i spokojnie próbuje przedstawić problem, a jest zakrzykiwany przez kobietę, która odpowiada za to co się stało. Jej pierdolonym obowiązkiem jest zadbać o klienta, przedstawić możliwe rozwiązania problemu i niezwłocznie zgłosić sprawę do sanepidu. W dodatku przerywa mu OCHRONIARZ. Dla człowieka który zwiedził chociaż odrobinę świata i sam pracuje na swoje dobra , jest to nie do pomyślenia. Jebańce dupcą nas jak chcą,od hipermarketów przez szkolnictwo aż po rząd , a jak ktoś się postawi, jest obsmarowywany jako naskakiwacz, zadymiarz i atakujący kobiety brutal. A wpierdalajcie te czyraki.W końcu za 1200pln miesięcznie to z pocałowaniem ręki powinniście chlipać tę ropę i siedzieć cicho.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem