📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ze statusem o uchodźcach zgadzam się z panią w 100%.
Uchodźcy to ... (jak Pani to nazwała?) szczury,karaluchy??
Uchodźcy to ... (jak Pani to nazwała?) szczury,karaluchy??
A czy tasiemiec w dupie to jest w takim razie adoptowany uchodźca?
to jest wprowadzanie obowiązku weganizmu, zabijesz świniaka na schabowe? no to do ciupy na 25 lat a może nawet dożywocie za zabójstwo obywatela RP
Jest w tym jakaś logika. Czemu odmawiać szczurowi, czy świni skoro nawet naziol może mieć obywatelstwo.
muflonpl napisał/a:
To jest wyrwane z kontekstu lewakow bym zamknął w obozie ale jest takie cos jak pisowska propaganda i tutaj wlasnie sie ona objawia pokazali urywek wypowiedzi kontekst byl całkowicie inny
Byłbyś zatem uprzejmy przedstawić powyższą wypowiedź we właściwym świetle?
pazuzu napisał/a:
Trochę wyrwane z kontekstu, ona mówiła o książce kanadyjskiego pisarza a nie ze ona tak chce zrobić więc luzujcie portki
brawo ty, cała telewizja, radio, internet jest zmanipulowany i nie istotne są poglądy czy wiara, 95% ludzi nie interesuje się tym i wszystko co im podadzą pod pysk łykają i powielają głupoty
korpo_kills_me napisał/a:
A czy tasiemiec w dupie to jest w takim razie adoptowany uchodźca?
To dziki lokator, który unika płacenia czynszu, ale pod żadnym pozorem nie możesz to eksmitować, bo ma swoje prawa.
Ma baba rację. W pełni się z nią zgadzam. Jestem za obywatelstwem dla wszy łonowych, tasiemcow uzbrojonych, hiszpańskiej inkwizycji i substancji jakie ta baba żre.
żmij napisał/a:
Byłbyś zatem uprzejmy przedstawić powyższą wypowiedź we właściwym świetle?
38:00
Kurwa kto z nich robi jakieś autorytety i daje im poważne i ważne stanowiska..... ja pierdole... Pies kot jak i szczur mają mieć obywatelstwo może jeszcze jak rozjade jakiegoś pimpka czy sabunie to dostane kare 3 lat w piszce?
biednej coś się odkleiło.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów