📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahah śmieszny kabaret, nawet poważną dobrze udaje, ja bym się roześmiał.
Kurwa, jestem lewakiem??? Bo u mnie uchodźcy już mają status karaluchów.
Pamietajciue ze czerwoni juz byli wykopani na śmietnik, lądowali ponizej progu. Ale Po musiało odkopać te skamieliny i wysłac najpierw do PE a potem czerwone świnie nabrały wiatru w żagle.
P.S. Komunisci, socjalisci i lewacy to nie ludzie
Trochę wyrwane z kontekstu, ona mówiła o książce kanadyjskiego pisarza a nie ze ona tak chce zrobić więc luzujcie portki
Że jeszcze kurwa istnieją takie pojeby które na nich głosowali .
Są też tacy komuniści, którzy powinni być wyjęci spod prawa i dopiero wtedy głosić swoje poglądy
Serio, to są obecnie ludzie, którzy mają tytuł profesorski, macie takie środy, płatki, hartmany i inne kwiatki. Wystarczy posłuchać ich 5 minut i człowiek zaczyna uważać, że obecnie tytuł naukowy nic nie oznacza, to jest grono wzajemnej adoracji. Robi się magistra [albo i nie, w zasadzie dzisiaj liczy się bardziej łeb na karku, doświadczenie, niż jakiś papierek, że się 5 lat chlało i obijało] a potem idzie się pracować. W większości niedojdy [poza prawdziwymi naukowcami] zostają by robić doktorat, a potem żyją akademicko i piszą setki bzdurnych prac właśnie o czymś takim - czy przydzielić karaluchom obywatelstwo, w jakim wieku mają dostawać dowód osobisty i czy mogą głosować. Tych wszystkich socjologów, europeistyków, kulturoznawców, filozofów, politologów etc. powinno się oddzielić od grona naukowego, bo są oni zwykłym kabaretem. Setki tysięcy ludzi działa w nauce, starają się coś odkryć poprawić, a w mediach brylują takie persona, które obrażają naukę.
poligon6 napisał/a:
Pamietajciue ze czerwoni juz byli wykopani na śmietnik, lądowali ponizej progu. Ale Po musiało odkopać te skamieliny i wysłac najpierw do PE a potem czerwone świnie nabrały wiatru w żagle.
Wszyscy socjaliści i lewacy to komuniści. Także lgd, feministki, zieloni, ci od reklamowania aborcji, itp itd toelementy tej samej machiny dążącej ku jednemu celowi, czyli "uratowaniu" ludzkości przed zagładą poprzez globalny komunizm.
Bystra inaczej Pani najwyraźniej zrównuje uchodźców ze szczurami.
mac_pe napisał/a:
hahah śmieszny kabaret, nawet poważną dobrze udaje, ja bym się roześmiał.
To jest wyrwane z kontekstu lewakow bym zamknął w obozie ale jest takie cos jak pisowska propaganda i tutaj wlasnie sie ona objawia pokazali urywek wypowiedzi kontekst byl całkowicie inny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów