📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wieprzowina w pieciu smakach.
2 razy większa szansa nawyniuchanie trufli o ile sa sprawne obydwa nochale
Prawdopodobnie knur blisko spokrewniony z lochą. Albo inseminator popierdoli jakies chujowe nasienie.
Druga sprawa karmione nie wiadomo czym ...byc moze nawet odpadkami poubojowymi. Swiniaki tak jak i dziki jak sie trafi jakis słabszy, albo padlina to go opierdola z checia.
Druga sprawa karmione nie wiadomo czym ...byc moze nawet odpadkami poubojowymi. Swiniaki tak jak i dziki jak sie trafi jakis słabszy, albo padlina to go opierdola z checia.
@up takie mutacje mogą wystąpić samorzutnie, ale chów wsobny pomaga
A świnka w sam raz do świńskiego ryja w galarecie
A świnka w sam raz do świńskiego ryja w galarecie
te dwie głowy tak samo sie rochodza jak gościa klawisze
Ciekawe jak to sobie biega
Tak sie sklada, że znam ten jezyk obcy. Przetlumacze.
- jak sie miewa małżonka?
- a dziekuje dobrze.
-moje gratulacje, podobne do ojca.
- tak tak wszyscy mi to mowia.
Dalej juz nic ciekawego.
Nie ma za co.
- jak sie miewa małżonka?
- a dziekuje dobrze.
-moje gratulacje, podobne do ojca.
- tak tak wszyscy mi to mowia.
Dalej juz nic ciekawego.
Nie ma za co.
U nich łamie sie wszelki przepisy wie zapewne krzyżówka blisko spokrewnionych osobników lub po prostu błąd genetyczny. W widziałem tysiące prosiakow ale nigdy takiego czegoś bo Polska to inny świat i tu się przestrzega wszelkich zasad.
Ooo bedzie hamburgery z podwójnym wieprzowinem nie moge sie doczekac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów