📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:07

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2 razy większa szansa nawyniuchanie trufli o ile sa sprawne obydwa nochale
Prawdopodobnie knur blisko spokrewniony z lochą. Albo inseminator pop🤬li jakies c🤬jowe nasienie.
Druga sprawa karmione nie wiadomo czym ...byc moze nawet odpadkami poubojowymi. Swiniaki tak jak i dziki jak sie trafi jakis słabszy, albo padlina to go op🤬la z checia.
Druga sprawa karmione nie wiadomo czym ...byc moze nawet odpadkami poubojowymi. Swiniaki tak jak i dziki jak sie trafi jakis słabszy, albo padlina to go op🤬la z checia.

@up takie mutacje mogą wystąpić samorzutnie, ale chów wsobny pomaga
A świnka w sam raz do świńskiego ryja w galarecie

A świnka w sam raz do świńskiego ryja w galarecie

Tak sie sklada, że znam ten jezyk obcy. Przetlumacze.
- jak sie miewa małżonka?
- a dziekuje dobrze.
-moje gratulacje, podobne do ojca.
- tak tak wszyscy mi to mowia.
Dalej juz nic ciekawego.
Nie ma za co.
- jak sie miewa małżonka?
- a dziekuje dobrze.
-moje gratulacje, podobne do ojca.
- tak tak wszyscy mi to mowia.
Dalej juz nic ciekawego.
Nie ma za co.
U nich łamie sie wszelki przepisy wie zapewne krzyżówka blisko spokrewnionych osobników lub po prostu błąd genetyczny. W widziałem tysiące prosiakow ale nigdy takiego czegoś bo Polska to inny świat i tu się przestrzega wszelkich zasad.
Ooo bedzie hamburgery z podwójnym wieprzowinem nie moge sie doczekac
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie