🎉🎉🎉 🥳🎂 17 urodziny sadistic.pl 🎂🥳 🎉🎉🎉
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:00
No nie spodziwałem się... Przypomniał mi się lunatykujący pieseł.
Przypomniał mi sie filmik jak chło piłą łancuchową łeb dla świni wyciął. Ma ktoś ten filmik lub gif?
Przynajmniej chłopaki wiedzą że mięso nie rośnie na drzewach. To jest właściwy stosunek do zwierząt. Wykarmić, zabić bez zbędnej męczarni i zjeść. A jak przyjdzie bezpański pies, wilk czy tygrys by nam je ukraść, zastrzelić.
humanitarnie zabita świnka bez męczenia itp. nie wiem dlaczego się to tu znalazło.
Podoba mi się kawał drewna ułożony pod szyją świnki w celu niestępnienia maczety.
razor123 napisał/a:
prawdopodobnie dla edukacji młodzieży migrującej z kwejkówhumanitarnie zabita świnka bez męczenia itp. nie wiem dlaczego się to tu znalazło.
No zajebiste bicie, jak chcecie mieć kurwa krew w mięsie debile. Świnie biję się tak, że ogłuszasz ją uderzeniem czymś ciężkim w łeb, np obuchem siekiery i podcinasz tętnice i spuszczasz krew kiedy serce bije. Można ją zawiesić, aby krew sobie spłynęła.
@up
Dokładnie plełen szacuneczek dla panów z filmiku. Jeszcze zdążyli zebrać krew i nic się nie zmarnuje. w zasadzie ze świni powinna zostać tylko sledziona woreczek zółciowy i zawartośc przewodu pokarmowego, tchawica i kilka niesistotnych elementow jak racice, gonady itp.
Praktycznie wszystko jest go ogarniecia, mózg najlepszy z jajecznicą, przedtem trzeba łeb rozrąbać na 4 czesci, które gotujemy z przyprawami i robimy głowiznę. Żoładek idealny jako kątówka na salceson, jelito grube na kaszankę. Odbyt, ale to juz w fabrykach produkujacych coś co ludzie nazywaja kiełbasą, wrzuca sie do parówek.
Dokładnie plełen szacuneczek dla panów z filmiku. Jeszcze zdążyli zebrać krew i nic się nie zmarnuje. w zasadzie ze świni powinna zostać tylko sledziona woreczek zółciowy i zawartośc przewodu pokarmowego, tchawica i kilka niesistotnych elementow jak racice, gonady itp.
Praktycznie wszystko jest go ogarniecia, mózg najlepszy z jajecznicą, przedtem trzeba łeb rozrąbać na 4 czesci, które gotujemy z przyprawami i robimy głowiznę. Żoładek idealny jako kątówka na salceson, jelito grube na kaszankę. Odbyt, ale to juz w fabrykach produkujacych coś co ludzie nazywaja kiełbasą, wrzuca sie do parówek.