Jako że modne ostatnio jest wszystko co związane z nowoczesną technologią znalazłem na Yutupie takie cudo:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Można zaprzyjaźnić się ze swoim obiadem Interesujące.
Mam dziwne wrażenie że gdy w USA wygrają znów komuchy i gdy Teksańczyzy zaczną być traktowani jak bydło, my zostaniemy potraktowani jak te świnie na filmiku.
Naszła mnie ochota na schabowe.. Wczoraj do familiady nie było
"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
mnie najbardziej wkurza w tym filmiku ten zniekształcony obraz,no ogladac sie nnie da
Admini usuńcie ten filmik bo działa jak reklama, mam ochotę zjeść teraz schaboszczaka
W 5 minucie facet po każdej sztuce myje nóż, chyba dodatkowo przez chwilę odkaża (?) bo bierze z pojemnika drugi... profesjonalnie. Wygląda, że czysto. Na pewno są dużo gorsze ubojnie. A jak ktoś myśli, że schabowe rosną na drzewach, cóż. Fajnie by było.
A co do 360, faktycznie średnio pozszywane, można już lepiej.
A co do 360, faktycznie średnio pozszywane, można już lepiej.
po pierwsze, to tylko zwierzęta. Po drugie, to co najbardziej mnie razi, to to, jak lektor powiedział,że one są świadome w momencie podcięcia gardła. No niestety, to pierdolenie, bo one są już martwe w momencie, jak ten typ zamyka im obwód na czaszce Więc śmierć jest najbardziej humanitarna z możliwych. Bestialstwo, to ubój halal, ale przez poprawność polityczną nikt się nie przyjebie do tego, nawet peta. A co do reszty, to też takie pierdolenie, lochy leżą w klatkach, bo inaczej kilka razy przetoczyłyby się po swoich prosiętach i wtedy pewnie przeżywałoby 1 na 100000 prosiąt i zwykła wieprzowina kosztowałaby tyle, co wołowina kobe.
a tam pieprzycie z tym schabowym!! GOLONKA!!! w piwie zrobiona, musztarda, ciepła bułka i do tego zimne piwko w kuflu - życie jest piekne!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów