📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakieś najebusy porobione nie wiadomo czym. Niech się karaluchy rozwalają.
Nie ma to, jak dogadywać i stawiać się najebanemu i pojebanemu kolesiowi z giwerą
Skutkiem braku swobodnego dostępu do broni są debile nazywający patologię skutkiem swobodnego dostępu do broni.
O świr celuje do mnie z broni, wyjdę z pokoju do niego i będę go prowokował, co się może stać?
Jakim trzeba debilem być żeby pisać pierdoły o "swobodnym dostępie do broni i jego skutkac"
Gres-83 napisał/a:
Jakim trzeba debilem być żeby pisać pierdoły o "swobodnym dostępie do broni i jego skutkac"
To są skutki swobodnego dostępu do internetu
Ale telefon w ręcach utrzymał...
Jakby się komuś nie chciało czytać źródła to obydwoje byli współlokatorami, temu staremu coś odbiło, postrzelił typa, typ trafił do szpitala, natomiast gdy policja zajechała na miejsce to znaleźli trupa (typ co strzelał popełnił samobójstwo)
Psud napisał/a:
Jakby się komuś nie chciało czytać źródła to obydwoje byli współlokatorami, temu staremu coś odbiło, postrzelił typa, typ trafił do szpitala, natomiast gdy policja zajechała na miejsce to znaleźli trupa (typ co strzelał popełnił samobójstwo)
i dobrze... śmieci same się wyniosły ;3
Oczywiście że swobodny dostęp jest dobry. Przestępca i tak zdobędzie broń, a obywatel nie może się obronić. Ale to żeby tylko chodziło o prawo posiadania. Nawet nie masz prawa do obrony
Wszystko, wszystkim ale gość jest u siebie i mieszka z matką widoczną na filmie. Jezeli go postrzelił juz 2gi raz to powinien go zajebać na miejscu pod pretekstem samoobrony w własnym mieszkaniu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów