📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Za blisko stoją "instrybutory" to nie strzelają
Niby USA ale żadnego strzału nie oddali??
dennissliwa napisał/a:
Niby USA ale żadnego strzału nie oddali??
Instrybutor bezpieczny to nie strzelają
Nie chodzi o żadne elementy stacji paliw a o to kto rządzi tym stanem a to jest Kalifornia i rządzi nią partia demokratyczna (lewusy) a dzięki niej policja może wyciągnąć broń dopiero jak obciągnie sto czarnych kutasów.
czy tak nagrywają akademie policyjną 2137?
Wesołe miasteczko ala dżungla
Myślałem, że w takich sytuacjach Polska policja to pizdy, ale widzę, że w USA też się dużo pozmieniało.
Przynajmniej cwaniak wpierdalacz w końcu złapał quada, jakie kurwesko wielkie było jego zdziwienie że typ jednak go przejechał zamiast się zatrzymać w miejscu.
Przecież to jest Meksyk. Gdyby uczył siły wobec gangusa, na drugi dzień odjebaliby go z całą rodziną...
mesjans napisał/a:
Nie chodzi o żadne elementy stacji paliw a o to kto rządzi tym stanem a to jest Kalifornia i rządzi nią partia demokratyczna (lewusy) a dzięki niej policja może wyciągnąć broń dopiero jak obciągnie sto czarnych kutasów.
tak Ci mamusia naopowiadała? trzeba być niezłym tępakiem, żeby w to wierzyć. To USA ja tu żyję i wiem jak to tutaj działa, taki oszołom z innego kraju gówno wie co się tutaj dzieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów