Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
janlew 2017-07-12, 11:39 1
Trupy kobiet i dzieci nie leżą na ulicach, więc jak na Ukrainu w nowym banderowsko-chazarskim wydaniu chyba nie jest źle.
Zgłoś
InnyName 2017-07-13, 0:32 3
O popatrz, 3 tygodnie temu tam bylem.
Żadnych śmieci, nawet na bocznych uliczkach, szybko ktoś tam nabalaganil, a polaczki łykają wszystko jak pelikany, sam bym to łyknął... No ale widziałem na własne oczy...
PS. W Gdańsku wystarczy wyjść lekko poza centrum turystyczne i masz podobny widok.

Zwłaszcza kurde po wietrze
Zgłoś
MultiPhantom 2017-07-13, 0:32 1
Jak to mawiał Tata... Jeszcze tylko nasrać w tym pokoju.
Zgłoś
Superfunfel 2017-07-13, 0:40
@JPablo Nie wiem co ty pierdolisz ale wizja fallouta mi się podoba
Zgłoś
PhantomMask 2017-07-13, 1:22 2
Jak ja kocham ten ból kakałka o ten pierdolony lwów...Oddajmy ziemie odzyskane niemiaszkom a odbierzmy ukrainie lwów...w sumie jak widać wschodnią część naszego pięknego kraju ciągnie do syfu i biedy o taka mentalność
Zgłoś
pistolero10 2017-07-13, 1:58 4
"Co ta dzicz zrobiła z naszym Lwowem... "

To samo, co polska dzicz zrobiła ze Śląskiem...
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-07-13, 5:16 1
Dexterous napisał/a:

Wyjmij penisa z ust jak coś do mnie mówisz.

To ty kurwa nie slyszysz jak masz chuja w gebie?!?!?!?! Za mocno ssiesz i ci trabka Eustachiusza sie przytyka
Zgłoś
licho_nie_spi 2017-07-13, 8:05 3
"Ukrainy nigdy nie było, nie ma i nigdy nie będzie"
Zgłoś
xxMAXIMxx 2017-07-13, 8:11
Czy to jest sytuacja obecna? Właśnie chciałem tam jechać na zwiedzanie...
Zgłoś
yeahbakka 2017-07-13, 9:09
InnyName napisał/a:

O popatrz, 3 tygodnie temu tam bylem.
Żadnych śmieci, nawet na bocznych uliczkach, szybko ktoś tam nabalaganil, a polaczki łykają wszystko jak pelikany, sam bym to łyknął... No ale widziałem na własne oczy...
PS. W Gdańsku wystarczy wyjść lekko poza centrum turystyczne i masz podobny widok.

Zwłaszcza kurde po wietrze

Potwierdzam, centrum miasta jest bardzo czyste.
Zgłoś
necrofallus8 2017-07-13, 13:24
Gdy byłem w Lwowie na urlopie, "dokładnie to starówka" było tam czyściutko nawet żadnego kiepa na chodniku nie widziałem i właśnie zastanawiałem się gdzie się podziały wszystkie śmieci. Teraz znam odpowiedź...

P.S.

Mieszkają w domach z wielkiej płyty...
Zgłoś
Dexterous 2017-07-13, 17:37
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

To ty kurwa nie slyszysz jak masz chuja w gebie?!?!?!?! Za mocno ssiesz i ci trabka Eustachiusza sie przytyka

Jak masz go w mordzie, to bardzo niewyraźnie mówisz, więc trudno zrozumieć. Ty jesteś za głupi nawet na to, żeby gały opierdalać - zamiast donga można by Ci podać klocka do ryja i jeszcze byś się cieszył
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-07-14, 1:27
Dexterous napisał/a:

Jak masz go w mordzie, to bardzo niewyraźnie mówisz, więc trudno zrozumieć. Ty jesteś za głupi nawet na to, żeby gały opierdalać - zamiast donga można by Ci podać klocka do ryja i jeszcze byś się cieszył

Ty mi tu nie gejuj, geju
Zgłoś
Dexterous 2017-07-14, 14:57
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Ty mi tu nie gejuj, geju

Tylko nie geju, geju
Zgłoś
shadyx 2017-07-16, 14:39
Często jeżdzę do Lwowa w sprawach biznesowych.
To prawda, że całe miasto swego czasu tonęło w śmiecach. Po prostu zamknęli okoliczne wysypisko i nie było gdzie składować śmieci.

Co do samej Ukrainy. Rejony lwowskie bardzo sympatycznie odbierają różne nacje z całego świata i dla nas Polaków są bardzo mili. Są też rejony bardziej w stronę terenów Wołynia. Mnóstwo flag banderowskich i niechętnie widzi się Polaka, choć to tylko kilka przypadków z tamtej okolicy.

Ostatnio stałem na granicy ponad 6 godzin. Spotkałem tam faceta, który jest Polakiem, ale żone ma Ukrainkę. Mówi, ze śmiga tam bardzo często i zwiedził Ukrainę w każdy możliwy sposób. Ostatnio w okolicach Tarnobrzegu (UA) miał pierwszą sytuajcę, gdzie ukrainiec nie życzył sobie, by ten mówił po polsku i doszło do spiny między nimi. Podkreślił, ze to jego pierwszy przypadek odkąd tam jeżdzi.

Przekraczając granicę można spotkać się z niemiłymi celnikami. O ile po polskiej stronie to następuje też o tyle na ukraińskiej jest to prawie norma. Sytuacja wyglądała tak, że trzeba bylo ustawić się w kolejce na kilku pasach. Ja ustawiłem swoje auto na jakimś trzecim pasie. U nich oznakowanie (w sumie jego brak) totalnie nic nie mówi i w gratisie zostałem zwyzywany od baranów i ostatecznie wrócilem na koniec kolejki.

Widać tam mnóstwo biedy, zaniedbanych miast i dróg, jeśli ktoś się urodził po 89 to polecam jechać na 1 dzień za granicę i przekonać się na własnej skórze jak wyglądała komuna. Ukraińcy sami sobie winni temu wszystkiemu. Jest to bardzo niegospodarny naród i nie korzysta z tego co ma pod ręką. Mają najlepsze gleby na świecie, dostęp do Europy z lewej, na południe miasta portowe. U nich system łapówkarski dziedziczy się razem z genami. Młodsze pokolenie, które zaznało trochę Europy ma szansę jeszcze to naprawić, natomiast obecne pokolenie musi całkowicie wymrzeć.

Polecam ich lokalne wódki i winka za 10zł można kupić 0,7 porządnej wódki. W drodze powrtonej zalać benzyny za 3zł i wsjo gra.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem