Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:13
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed 2025-01-01, 17:01
radek225 napisał/a:

To nie kryzys finansowy, tylko od 3-4 lat lewaccy bambiniści spłakują się pod postami typu "nie strzelam w Sylwestra", "Wrocław od 9 lat nie strzela w Sylwestra" . Jebani psiarze dyktują tym, co chcą się dobrze pobawić, by nie strzelali, bo się pchlarze stresują.

Czemu ciągle są wspominane "pchlarze"? - cokolwiek to oznacza...
Czy to takie dziwne, że część ludzi buntuje się przeciwko bandom pijanych, nieostrożnych imprezowiczów nap*dalających hukowymi armatami?
Nie jesteśmy sami. Za płotem twojego domu jest las, a tam zwierzęta leśne, które potrafią paść wskutek huku petard.
W górach kozice w trakcie ucieczki biegną na oślep w przepaść.
Pominę zwierzęta domowe, to sprawa wiadoma. Kto ma zwierzaka, wie, co ten przeżywa.
Są małe zwierzęta, typu jeże, wiewiórki, itp. Też do piachu?

Każdy ma głęboko wy*bane na otoczenie... Liczę się JA i to jak JA obchodzę Nowy Rok.

Radzilabym więcej refleksji przed narzucaniem debilnych, nic nie wnoszących tradycji, które robią więcej szkody, niż pożytku (no, chyba, że dają materiał na Sadola i nic więcej).
Zgłoś
radek225 2025-01-01, 17:20 5
JoSeed napisał/a:

Czemu ciągle są wspominane "pchlarze"? - cokolwiek to oznacza...
Czy to takie dziwne, że część ludzi buntuje się przeciwko bandom pijanych, nieostrożnych imprezowiczów nap*dalających hukowymi armatami?
Nie jesteśmy sami. Za płotem twojego domu jest las, a tam zwierzęta leśne, które potrafią paść wskutek huku petard.
W górach kozice w trakcie ucieczki biegną na oślep w przepaść.
Pominę zwierzęta domowe, to sprawa wiadoma. Kto ma zwierzaka, wie, co ten przeżywa.
Są małe zwierzęta, typu jeże, wiewiórki, itp. Też do piachu?
Każdy ma głęboko wy*bane na otoczenie... Liczę się JA i to jak JA obchodzę Nowy Rok.
Radzilabym więcej refleksji przed narzucaniem debilnych, nic nie wnoszących tradycji, które robią więcej szkody, niż pożytku (no, chyba, że dają materiał na Sadola i nic więcej).

Oho, widzę jeden z bambinistów jest i tutaj xD. Od ilu lat jest tradycja strzelania 31.12? Od dwóch lat? Trzech? Czterech? Może od 10 lat? Dekady temu strzelano i nikomu to nie przeszkadzało, a nagle co roku jeden wielki kwik lewackich ameb na fejsie. Wiesz, czemu wkurwia mnie wsiadanie na fajerwerki? Bo po pierwsze strzela się raz do roku, a po drugie - ludzie tak na nie wjeżdżają jakby zwierzęta tylko raz do roku przeżywały przez nie nieziemskie katusze. Gdzie są te lewackie spierdoliny, gdy:
- ta sama lewacka spierdolina krzyczy że fajerwerki hurr!!! Durrr!! A trzyma 50-70 kilowe szczekające bydlę w 35 metrowej klicie?
- ta sama lewacka ameba robi kanapki swemu mężusiowi, gdy ten idzie się ze szwagrem napierdolić na rybkach?
- zabijane są zwierzęta na ubój celem pozyskania mięsa, skór, kości i innych półproduktów do produktów odzwierzęcych?
- Jajeczka smakują? Mleczko też? A kebabik jaki pyszny! Gdzie są pikiety przy fermach drobiu, zakładach przetwórstwa?
- Wiesz ile rocznie ptaków ginie przez turbiny wiatrowe?
- Fajnie się jeździ samochodzikiem, uberkiem / bolcikiem / taryfą, autobusem? Wiesz ile rocznie zwierząt ginie pod kołami? Ja w tym roku rozjechałem dwa borsuki TIRem, które wbiegły mi prosto pod koła.
- Fajnie się lata na teneryfy, barbadosy i chwali się na Snapchacie, Fejsie, Insta z zagranicznych podróży? Wiesz ile ptaków ginie w silnikach i przy zderzeniu z samolotem?
- Lubisz plastikowe siateczki? Czemu nie używasz papierowych toreb? Wiesz ile rocznie zwierząt ginie połykając, albo dusząc się przez plastikowe torebki, gdy te oplączą się wokół pyska?
- Gdzie są fajerwerkowi odklejeńcy przy budowie nowych dróg, gdy niszczone są siedliska zwierząt?

Mogę pisać tak do jutra. Fajerwerki strzelane raz na 365 / 366 dni to nie szpilka, a mała zadra w porównaniu do wbitych tasaków w zwierzęta, w jaki sposób je krzywdzimy i wykorzystujemy dla własnych celów i zaspokojenia własnej próżności. Ten jeden pokaz fajerwerków trwający raptem DO godziny naprawdę niewiele zmieni. Nie zapominaj o planowanych odstrzałach z kół łowieckich, które zabijają zwierzęta w celu kontroli populacji, które też robią huk porównywalny z fajerwerkami. A co robią zjebani lewaccy bambiniści, gdy idzie burza? Ojej, na burzę nie mamy wpływu! Skoro nie mamy wpływu, to pchlarze się mniej burzy boją? Zakażmy zaraz wszystkiego. Przestań oddychać, bo produkujesz CO2 i zwierzątka trujesz morderco jeden!
Zgłoś
JoSeed 2025-01-01, 17:27
radek225 napisał/a:

Oho, widzę jeden z bambinistów jest i tutaj xD. Od ilu lat jest tradycja strzelania 31.12? Od dwóch lat? Trzech? Czterech? Może od 10 lat? Dekady temu sytrzelano i nikomu to nie przeszkadzało, a nagle co roku jeden wielki kwik lewackich ameb na fejsie. Wiesz, czemu wkurwia mnie wsiadanie na fajerwerki? Bo po pierwsze strzela się raz do roku, a po drugie - ludzie tak na nie wjeżdżają jakby zwierzęta tylko raz do roku przeżywały przez nie nieziemskie katusze. Gdzie są te lewackie spierdoliny, gdy:
- ta sama lewacka spierdolina krzyczy że fajerwerki hurr!!! Durrr!! A trzyma 50-70 kilowe szczekające bydlę w 35 metrowej klicie?
- ta sama lewacka ameba robi kanapki swemu mężusiowi, gdy ten idzie się ze szwagrem napierdolić na rybkach?
- zabijane są zwierzęta na ubój celem pozyskania mięsa, skór, kości i innych półproduktów do produktów odzwierzęcych?
- Jajeczka smakują? Mleczko też? A kebabik jaki pyszny! Gdzie są pakiety przy fermach drobiu, zakładach przetwórstwa?
- Wiesz ile rocznie ptaków ginie przez turbiny wiatrowe?
- Fajnie się jeździ samochodzikiem, uberkiem, autobusem? Wiesz ile rocznie zwierząt ginie pod kołami? Ja w tym roku rozjechałem dwa borsuki TIRem, które wbiegły mi prosto pod koła.
- Fajnie się lata na teneryfy, barbadosy i chwali się na Snapchacie, Fejsie, Insta z zagranicznych podróży? Wiesz ile ptaków ginie w silnikach i przy zderzeniu z samolotem?
- Lubisz plastikowe siateczki? Czemu nie używasz papierowych toreb? Wiesz ile rocznie zwierząt ginie połykając, albo dusząc się przez plastikowe torebki, gdy te oplączą się wokół pyska?
- Gdzie są fajerwerkowi odklejeńcy przy budowie nowych dróg, gdy niszczone są siedliska zwierząt?
Mogę pisać tak do jutra. Fajerwerki strzelane raz na 365 / 366 dni to nie szpilka, a mała zadra w porównaniu do wbitych tasaków w zwierzęta, w jaki sposób je krzywdzimy i wykorzystujemy dla własnych celów i zaspokojenia własnej próżności. Ten jeden pokaz fajerwerków trwający raptem DO godziny naprawdę niewiele zmieni. Nie zapominaj o planowanych odstrzałach z kół łowieckich, które zabijają zwierzęta w celu kontroli populacji, które też robią huk porównywalny z fajerwerkami. A co robią zjebani lewaccy bambiniści, gdy idzie burza? Ojej, na burzę nie mamy wpływu! Skoro nie mamy wpływu, to pchlarze się mniej burzy boją? Zakażmy zaraz wszystkiego. Przestań oddychać, bo produkujesz CO2 i zwierzątka trujesz morderco jeden!

To, o czym piszesz - jest prawdą, tylko trudno, żebyśmy nagle zrezygnowali z jazdy autami czy latania samolotami.
Natomiast akurat ta "tradycja" jest zupełnie zbędna i można bez niej żyć i cieszyć się Nowym Rokiem. I tyle.

[ Dodano 2025-01-01, 17:28 ]
Nie wiem, co to jest bambinista, nie zaliczam się do lewaków, nie jest proeko, itp.
Po prostu rozumiem argumenty.
Zgłoś
radek225 2025-01-01, 17:41 4
JoSeed napisał/a:

To, o czym piszesz - jest prawdą, tylko trudno, żebyśmy nagle zrezygnowali z jazdy autami czy latania samolotami.
Natomiast akurat ta "tradycja" jest zupełnie zbędna i można bez niej żyć i cieszyć się Nowym Rokiem. I tyle.
Nie wiem, co to jest bambinista, nie zaliczam się do lewaków, nie jest proeko, itp.
Po prostu rozumiem argumenty.

Oczywiście, że można z fajerwerków zrezygnować, tylko ile trwa pokaz? Godzinę? Dwie? Pół dnia? Dzień? U mnie zaczęli o 23:40, skończyli 00:20. 40 minut było u mnie strzelane. Te same zatroskane o pieski ameby mają w dupie, gdy trzeba odkurzyć. Biorą odkurzacz i fedrują nim godzinę, dwie. A odkurzacz jest niewiele bardziej cichy niż wiertarka. Apropos wiertarki, to w blokach są niekończące się remonty. Jeden skończy, drugi zaczyna napierdalać udarem. I co wtedy z pieskami i kotkami ci spłakani lewacy robią? Zatyczki w uszy sierściuchom wpychają, by się nie stresowały? Z odkurzania i remontów też można zrezygnować. Zamiast odkurzać to przecież zamiatać można szczotką / miotłą, a remont? Po co? Wystrój PRL czy wczesny rok 2000 też jest klimatyczny. A jak cieknie ze starej rury to podstawić przecież można miskę / wiadro. Natomiast stara instalacja elektryczna wiecznie wywalająca korki wniesie trochę urozmaicenia do szarego mieszkania w bloczysku. Kolacje przy świecach są przecież takie romantyczne.

Czemu 30, 20 lat temu każdy wychodził zadowolony przed dom, bloki popatrzeć, a teraz tylu zjebów z roku na rok przybywa? W dobie wszechobecnych nakazów, zakazów, obostrzeń pod rygorem kary, zabraniania wszystkiego chcą nam zabronić godzinnego raz w roku pokazu fajerwerków. W coraz smutniejszych czasach przychodzi mi żyć.
Zgłoś
ibrahim 2025-01-01, 17:44
radek225 napisał/a:

Też tak spędziłem sylwestra. Profit? Nie pokłóciłem się ludźmi na których i tak mam na co dzień wyjebane, nie straciłem czasu, kasy, nie najebałem się jak świnia, nie miałem kaca ani nie rzygałem. Nie musiałem nikomu nic w socjalach udowadniać. Wstałem rano mając cały dzień przed sobą. Dzień jak co dzień, tylko się rok w telefonie i komputerze zmienił.

Też masz 58 lat ?
Zgłoś
radek225 2025-01-01, 17:47 2
ibrahim napisał/a:

Też masz 58 lat ?

35, ale nie miałem ochoty nigdzie wychodzić.
Zgłoś
Zadkiel 2025-01-01, 19:28 2
Kuurwa panowie.. w tym roku postanowiłem też tak spędzać sylwka.. Nie wypiłem ani kropli alkoholu, poszedłem spać jak mnie znużyło granie, obudziłem się wypoczęty i bez kaca wypiłem sobie świeży soczek z jabłka, kiwi i mango zajebisty
Zgłoś
PetranJargen 2025-01-01, 19:41 2
końqbent napisał/a:

Byłem w pracy święto to 100% stawki od firmy i 50% za szychtę od faceta który mógł zostać w domu. Szybkie 700zł.

kurwisz sie za 700 z dniowki?
Zgłoś
HariPota 2025-01-01, 19:57 2
Driver19cm napisał/a:

Spędzileś tak sylwestra dlatego, że nie masz znajomych, nikt cię nie lubi I prowadzisz chujowe życie

Otóż, chujowe życie to jest chlanie, ćpanie i odpierdalanie jakiejś patologii bo łuuuu oooo ugabuga Sylwester
Zgłoś
Lukash2107 2025-01-01, 21:04
Haha.Nic w tym zlego.Najebać sie nie trzeba szukać gdzie i z kim.A tylko o to w tym chodzi
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-01-01, 23:04 1
U mnie wyjście do kina z seksowną żonką. Film przed północą, film po północy, w przerwie szampan, ciastka i cukierki. 2x100 zł. Kraków. Miło było xD
Zgłoś
osiemplanet 2025-01-02, 16:15
janusz_biznesu napisał/a:

Spędziłem sylwestra na teneryfskiej plaży, na kocyku z żoną i szklaneczką mohito. Tak robię co roku, bo lubię.Szczęśliwego Nowego Roku ,sadole.

O karaluchach nie zapomniałeś?
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-02, 18:06
osiemplanet napisał/a:

O karaluchach nie zapomniałeś?

Nie, haha.Oświetlili plażę na tę okoliczność i pospierdalały gadziny.W apartamencie opłacam raz w roku fachowców i uwierz mi ,nie mam ani jednego karaczana.😀
Zgłoś
osiemplanet 2025-01-02, 23:37
janusz_biznesu napisał/a:

Nie, haha.Oświetlili plażę na tę okoliczność i pospierdalały gadziny.W apartamencie opłacam raz w roku fachowców i uwierz mi ,nie mam ani jednego karaczana.😀

W dupie byłeś , nie pozdrawiam.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-01-03, 11:07 1
osiemplanet napisał/a:

W dupie byłeś , nie pozdrawiam.

A ja pozdrawiam ze słonecznego Las Americas.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.😗
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem