📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
W Hondurasie to bym się zgodził
Kurwa dalem piwo za szybko, co za kurwa chujowy podklad dla jebanych nastoletnich przygłupów. Chujowe jak chuj. Chujnia skutasiala i chujnią pogania.
Poligon6 wzywam Cie
Kurwa dalem piwo za szybko, co za kurwa chujowy podklad dla jebanych nastoletnich przygłupów. Chujowe jak chuj. Chujnia skutasiala i chujnią pogania.
Poligon6 wzywam Cie
r061071 napisał/a:
apetyczne babcie r*chałbym
Widzę towary bierzesz w ciemno?? Ryzykant szanuję... Całę życie hazard... Ehh wiesz jak czerpać z życia pełnymi garściami ja bym nie miał odwagi
Bądzmy poważni
Poligon6 wzywam Cie
Za mało chujów w wypowiedzi, wciskaj więcej bo koledzy z zety pomyślą, żeś taki "ą ę" i jeszcze profilaktycznie wpierdolą. Chyba że to taki słaby humor, ale też na poziomie Mirka budowlańca, co by tylko discopolo słuchał, bo to najlepsze przecież jest.
Czekałem na jakiś zacny wybuch, a tu taki stolec
Niesamowite jak ta muzyka pasuje do ich klimatu, może twórcy zechcieliby zmienić kraj.
powiem tak wrocilem wlasnie z nocki mysle ciekawe co tam ciekawego jakies zjeby wrzucili na sadola i jeb banan na gebie daje browara
jak oni mogą tańczyć przy tej muzyce, przecież tego nawet się słuchać nie da
znowu wróciłem na sadola
Lizodup napisał/a:
Kurwa hajluje
nie znasz się to nie opowiadaj głupot
do hajlowani to ręka za nisko, one się śmiej że w Polsce jest taka sama zima jak u nich już i można przyjeżdżać bo nie zmarzną, a kiedyś to było tyle śniegu wszędzie gdzie się patrzyło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów