18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
J................k 2020-01-14, 22:08 12
W Hondurasie to bym się zgodził

Kurwa dalem piwo za szybko, co za kurwa chujowy podklad dla jebanych nastoletnich przygłupów. Chujowe jak chuj. Chujnia skutasiala i chujnią pogania.

Poligon6 wzywam Cie
Zgłoś
r061071 2020-01-14, 22:36 1
apetyczne babcie ruchałbym

forza nostra legge
Zgłoś
ProVVe 2020-01-14, 23:50 1
r061071 napisał/a:

apetyczne babcie r*chałbym

Widzę towary bierzesz w ciemno?? Ryzykant szanuję... Całę życie hazard... Ehh wiesz jak czerpać z życia pełnymi garściami ja bym nie miał odwagi

Ola gringo
Zgłoś
r061071 2020-01-15, 1:42 2
ProVVe napisał/a:

Widzę towary bierzesz w ciemno?? Ryzykant szanuję... Całę życie hazard... Ehh wiesz jak czerpać z życia pełnymi garściami ja bym nie miał odwagi

Bądzmy poważni

forza nostra legge
Zgłoś
URAGE 2020-01-15, 3:57
Jerzy_Owsik napisał/a:

W Hondurasie to bym się zgodził
Kurwa dalem piwo za szybko, co za kurwa chujowy podklad dla jebanych nastoletnich przygłupów. Chujowe jak chuj. Chujnia skutasiala i chujnią pogania.
Poligon6 wzywam Cie

Za mało chujów w wypowiedzi, wciskaj więcej bo koledzy z zety pomyślą, żeś taki "ą ę" i jeszcze profilaktycznie wpierdolą. Chyba że to taki słaby humor, ale też na poziomie Mirka budowlańca, co by tylko discopolo słuchał, bo to najlepsze przecież jest.
Zgłoś
shlahcic 2020-01-15, 4:07
to jest Czeczenia, nie Pakistan, a kadry są stare
Zgłoś
LigaPolskichWąsów 2020-01-15, 4:09
Czekałem na jakiś zacny wybuch, a tu taki stolec
Zgłoś
gumofc 2020-01-15, 4:42 5
Niesamowite jak ta muzyka pasuje do ich klimatu, może twórcy zechcieliby zmienić kraj.
Zgłoś
homorek 2020-01-15, 5:14
To jest tamtejsza bitwa na taniec.
Zgłoś
Daxsiu 2020-01-15, 6:48 1
powiem tak wrocilem wlasnie z nocki mysle ciekawe co tam ciekawego jakies zjeby wrzucili na sadola i jeb banan na gebie daje browara
Zgłoś
Karboksylator 2020-01-15, 8:13
jak oni mogą tańczyć przy tej muzyce, przecież tego nawet się słuchać nie da

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Lizodup 2020-01-15, 10:18 1
Kurwa hajluje
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-01-15, 14:22
hujowe wszystko - muzyka, nacja , kultura....

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-01-15, 15:47
Lizodup napisał/a:

Kurwa hajluje

nie znasz się to nie opowiadaj głupot
do hajlowani to ręka za nisko, one się śmiej że w Polsce jest taka sama zima jak u nich już i można przyjeżdżać bo nie zmarzną, a kiedyś to było tyle śniegu wszędzie gdzie się patrzyło

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów