📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie idiotki mają tylko jedną fałdę mózgową więcej od kury.
Żeby nie chodzić i nie srać po podwórku.
Żeby nie chodzić i nie srać po podwórku.
nowynick napisał/a:
akcja miała miejsce jakieś 20 lat temu, od tego czasu cały raz jednak ruchałem i to także mam aż dwoje dzieci... jedno 16 drugie 7 kończy zaraz i co powiecie?
Jak raz ruchałeś w ciągu 20 lat i masz 2 dzieci to powinieneś zrobić test DNA. Albo babie palce w szufladę i zamknąć kopniakiem.
Karmazon napisał/a:
Przyznałeś się do gwałtu ale w sumie ci przykro więc luz. No debil. Idź se ojca pijanego wymacaj
Macanie pijanej dupeczki to nie gwałt, tylko molestowanie a jeśli oboje byli najebani, to każdy sąd go uniewinni, bo nie od dzisiaj wiadomo, że w każdej kobiecie drzemie dziwka - trzeba ją tylko umieć w niej obudzić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów