Najważniejsze że się dobrze bawią.
rozjebałem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś najebaną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Najebany byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś
rozj***łem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś naj***ną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Naj***ny byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś
Juz tam nie pierdol, ze cie telepalo moralnie, zwyrolu
Juz tam nie pierdol, ze cie telepalo moralnie, zwyrolu
Miejmy nadzieje że zapakował jej po same kule - i na zdrowie kolego
rozjebałem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś najebaną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Najebany byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś
i to był twoj pierwszy (niedoszły) i ostatni kontakt z kobietą w życiu jaki miałeś. A teraaz walisz konia do tego co na hardzie zobaczysz w dziale homo
Przyznałeś się do gwałtu ale w sumie ci przykro więc luz. No debil. Idź se ojca pijanego wymacaj
Nine, ten, never sleep again.
na Was to kurwa można liczyć akcja miała miejsce jakieś 20 lat temu, od tego czasu cały raz jednak ruchałem i to także mam aż dwoje dzieci... jedno 16 drugie 7 kończy zaraz i co powiecie?
Jeśli moralniaka masz do dziś, to zmacana studentka miała na imię Andrzej, i to on zmacał ciebie swoim chujem w twoje czekoladowe słoneczko. Ja po zmacaniu najebanej typiary mialbym zajebiste wspomnienia, a nie moralniaka. Chcesz uniknąć zmacania przez najebanego i napalonego typa to pij połowę tego co wypiłaś lambadziaro, a nikt ci paluchów w cycki i ślimaka nie będzie wpychać, bo będąc trzeźwa albo wstawiona bedziesz w stanie zajebać orzeźwiającego lepa na ryj.
Masz dzieci z jedną matką?
Przecież matkę ma się tylko jedną, więc to chyba logiczne, że swoje dzieci zrobił tylko z jedną swoją matką
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów