18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ogórek 2023-01-01, 22:16 18
Najważniejsze że się dobrze bawią.
Zgłoś
t................e 2023-01-01, 22:33 3
Bawią się lepiej niż większość sadoli.
Zgłoś
nowynick 2023-01-01, 22:55 5
Ogórek napisał/a:

Najważniejsze że się dobrze bawią.

rozjebałem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś najebaną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Najebany byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś
Zgłoś
Jokerd 2023-01-01, 22:58 1
nowynick napisał/a:

rozj***łem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś naj***ną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Naj***ny byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś

Juz tam nie pierdol, ze cie telepalo moralnie, zwyrolu

Zgłoś
KrwawyEric 2023-01-01, 23:08
Jokerd napisał/a:

Juz tam nie pierdol, ze cie telepalo moralnie, zwyrolu

Miejmy nadzieje że zapakował jej po same kule - i na zdrowie kolego
Zgłoś
Black_Hole 2023-01-01, 23:14 2
nowynick napisał/a:

rozjebałem kiedyś kibel na Sylwestra w akademiku, po tym zmacałem jakąś najebaną studentkę, którą położyły koleżanki spać (na szczęście jedna z nich wparowała i mi mi przerwała "zaloty")... Najebany byłem, że jeszcze telepało mnie jeszcze 2ego stycznia a moralnie to chyba do dziś

i to był twoj pierwszy (niedoszły) i ostatni kontakt z kobietą w życiu jaki miałeś. A teraaz walisz konia do tego co na hardzie zobaczysz w dziale homo
Zgłoś
ritu4l 2023-01-01, 23:18 3
nowynick napisał/a:

Przyznałeś się do gwałtu ale w sumie ci przykro więc luz. No debil. Idź se ojca pijanego wymacaj

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
nowynick 2023-01-01, 23:21 2

na Was to kurwa można liczyć akcja miała miejsce jakieś 20 lat temu, od tego czasu cały raz jednak ruchałem i to także mam aż dwoje dzieci... jedno 16 drugie 7 kończy zaraz i co powiecie?
Zgłoś
smc 2023-01-01, 23:31
Masz dzieci z jedną matką?
Zgłoś
radek225 2023-01-01, 23:44 1
nowynick napisał/a:

Jeśli moralniaka masz do dziś, to zmacana studentka miała na imię Andrzej, i to on zmacał ciebie swoim chujem w twoje czekoladowe słoneczko. Ja po zmacaniu najebanej typiary mialbym zajebiste wspomnienia, a nie moralniaka. Chcesz uniknąć zmacania przez najebanego i napalonego typa to pij połowę tego co wypiłaś lambadziaro, a nikt ci paluchów w cycki i ślimaka nie będzie wpychać, bo będąc trzeźwa albo wstawiona bedziesz w stanie zajebać orzeźwiającego lepa na ryj.

smc napisał/a:

Masz dzieci z jedną matką?

Przecież matkę ma się tylko jedną, więc to chyba logiczne, że swoje dzieci zrobił tylko z jedną swoją matką

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Baronessa 2023-01-02, 1:05
Szkoda że chaty/kwadratu kretynki nie spaliły...
Zgłoś
Kici-Kici 2023-01-02, 5:08 1
mogłyby dosiąść ten stożek do kompletu
Zgłoś
S................r 2023-01-02, 8:05 15
nowynick napisał/a:

mam aż dwoje dzieci... jedno 16 drugie 7 kończy zaraz i co powiecie?

Grunt, że wychowujesz jak własne.
Zgłoś
zbigniewz 2023-01-02, 11:00
Ciekawie musi wyglądać sufit
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów