📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdole, to coś na fotelu już zniosło jaja? Dajcie harpuna bo jeszcze więcej się zachce.
Normalna kobieta by tego czegoś nie tknęła...zapomniałem...przecież to polityk
Bez przesady. Kalisz nie jest aż tak zlewaczony jak tamta banda pojebów.
Kałliż wyprodukował coś ze swojego nasienia? Nowy lewaczek-prostaczek.
Jakie my? Przecież nawet rodzice nie mogą.. Tylko dany osobnik może..
W częstochowskim seminarium duchownym odbyła się konferencja o gender.
Dlaczego w seminarium, bo to miejsce najmniej odpowiednie? Sami mężczyźni, którym przykazano żyć w celibacie.
Co może kler wiedzieć o społecznej roli płci? Nie o wiedzę jednak chodzi, lecz o intelektualne narzędzia walki z gender, z kobietami i z mężczyznami, którzy zajmują się gender.
W częstochowskim seminarium wykuwają narzędzia, aby nimi walczyć w obronie Kościoła, który nie przyjmuje do wiadomości osiągnięć nauk przyrodniczych i humanistycznych.
Kościół znajduje się w depresji, nie znajduje uzasadnień rozumowych swojego istnienia. Broni stanu posiadania, majątku i wiernych, którzy ich utrzymują, a gender jest jednym z zagrożeń.
Kościół nie jest w posiadaniu dawnych mocy władzy, jak za inkwizycji, więc stygmatyzuje. Trudno dzisiaj naznaczać feministkę jako czarownicę, więc poręczne stało się gender.
Dla wiernych jest to czarna magia, wmawiają owieczkom, że chodzi o mężczyzn przebierających się za kobiety i odwrotnie. Kler nie wejdzie w spór, w debatę z przedstawicielami nauki, gdyż uchyliłoby to fałsz, który pod pojęciem gender rozpowszechnia.
Nauka o seksie to dla Kościoła seksualizacja dzieci. Słowo seks także zostało stygmatyzowane, jedna z naczelnych ekspresji człowieka.
Poprzez walkę z gender, Kościół odmawia ludziom decydowania o sobie, wolnej woli swojego losu. Kościół ma coraz mniejszy wpływ na życie ludzi i coraz zacieklej atakuje naukę. Ciemnota służy Kościołowi, a nie światło rozumu.
Dlaczego w seminarium, bo to miejsce najmniej odpowiednie? Sami mężczyźni, którym przykazano żyć w celibacie.
Co może kler wiedzieć o społecznej roli płci? Nie o wiedzę jednak chodzi, lecz o intelektualne narzędzia walki z gender, z kobietami i z mężczyznami, którzy zajmują się gender.
W częstochowskim seminarium wykuwają narzędzia, aby nimi walczyć w obronie Kościoła, który nie przyjmuje do wiadomości osiągnięć nauk przyrodniczych i humanistycznych.
Kościół znajduje się w depresji, nie znajduje uzasadnień rozumowych swojego istnienia. Broni stanu posiadania, majątku i wiernych, którzy ich utrzymują, a gender jest jednym z zagrożeń.
Kościół nie jest w posiadaniu dawnych mocy władzy, jak za inkwizycji, więc stygmatyzuje. Trudno dzisiaj naznaczać feministkę jako czarownicę, więc poręczne stało się gender.
Dla wiernych jest to czarna magia, wmawiają owieczkom, że chodzi o mężczyzn przebierających się za kobiety i odwrotnie. Kler nie wejdzie w spór, w debatę z przedstawicielami nauki, gdyż uchyliłoby to fałsz, który pod pojęciem gender rozpowszechnia.
Nauka o seksie to dla Kościoła seksualizacja dzieci. Słowo seks także zostało stygmatyzowane, jedna z naczelnych ekspresji człowieka.
Poprzez walkę z gender, Kościół odmawia ludziom decydowania o sobie, wolnej woli swojego losu. Kościół ma coraz mniejszy wpływ na życie ludzi i coraz zacieklej atakuje naukę. Ciemnota służy Kościołowi, a nie światło rozumu.
@czarek00, jako że jestem z Częstochowy, to dementuję. Nic o gender w naszym seminarium nie było.
czarek00,
Dawno takich pierdół nie czytałem.
Ale przecież to prawda - współczesne feministki i wojowniczki gender to ten sam syf.
Ciężko szukać sensu w tych twoich wypocinach... No ale spróbuję
No a jak to inaczej nazwać? Masz świadomość w jakim wieku dzieci, według twojego zajebistego gender, powinny być nauczane o seksie itp? Toć to zakrawa o pedofilię.
Jedni atakują drugich, a drudzy pierwszych, jednak ciebie boli tylko jedna strona medalu.
Z tego co mi wiadomo, to kościół w tej kwestii skupia się przede wszystkim na obronie rodziny, która według mnie jest najważniejszym osiągnięciem ludzkości. W swoich założeniach, rodzina pozwala uchronić nowe jednostki przed indoktrynacją ze strony systemu promującego w obecnych czasach bardzo toksyczne wartości, po której to indoktrynacji młodzi ludzie nie byliby w stanie samodzielnie odtworzyć kolejnego, zdrowego pokolenia. Zdrowa rodzina pozwala zindoktrynować młodych ludzi przez swoich rodziców, którzy przecież nie działają na szkodę dziecku, chcą dla niego jak najlepiej - w takim wypadku młody człowiek odziedziczy zdrowe wartości i również będzie dążył do założenia rodziny. W przeciwnym razie społeczeństwo zacznie drastycznie wymierać robiąc miejsce nacjom, których członkowie głównie skupiają się na reprodukcji (ot choćby cyganie lub wszelkiej maści brudasy)
Odnosząc się do całości:
Dawno takich pierdół nie czytałem.
Cytat:
Trudno dzisiaj naznaczać feministkę jako czarownicę, więc poręczne stało się gender.
Ale przecież to prawda - współczesne feministki i wojowniczki gender to ten sam syf.
Cytat:
Poprzez walkę z gender, Kościół odmawia ludziom decydowania o sobie, wolnej woli swojego losu.
Cytat:
Ciemnota służy Kościołowi, a nie światło rozumu.
Cytat:
wmawiają owieczkom, że chodzi o mężczyzn przebierających się za kobiety i odwrotnie.
Ciężko szukać sensu w tych twoich wypocinach... No ale spróbuję
Cytat:
Nauka o seksie to dla Kościoła seksualizacja dzieci.
No a jak to inaczej nazwać? Masz świadomość w jakim wieku dzieci, według twojego zajebistego gender, powinny być nauczane o seksie itp? Toć to zakrawa o pedofilię.
Cytat:
Nie o wiedzę jednak chodzi, lecz o intelektualne narzędzia walki z gender, z kobietami i z mężczyznami, którzy zajmują się gender.
Jedni atakują drugich, a drudzy pierwszych, jednak ciebie boli tylko jedna strona medalu.
Cytat:
Z tego co mi wiadomo, to kościół w tej kwestii skupia się przede wszystkim na obronie rodziny, która według mnie jest najważniejszym osiągnięciem ludzkości. W swoich założeniach, rodzina pozwala uchronić nowe jednostki przed indoktrynacją ze strony systemu promującego w obecnych czasach bardzo toksyczne wartości, po której to indoktrynacji młodzi ludzie nie byliby w stanie samodzielnie odtworzyć kolejnego, zdrowego pokolenia. Zdrowa rodzina pozwala zindoktrynować młodych ludzi przez swoich rodziców, którzy przecież nie działają na szkodę dziecku, chcą dla niego jak najlepiej - w takim wypadku młody człowiek odziedziczy zdrowe wartości i również będzie dążył do założenia rodziny. W przeciwnym razie społeczeństwo zacznie drastycznie wymierać robiąc miejsce nacjom, których członkowie głównie skupiają się na reprodukcji (ot choćby cyganie lub wszelkiej maści brudasy)
Odnosząc się do całości:
czy wy chcecie mi powiedzieć że nawet on zaruchał
najpierw nauczcie się co to jest gender, bo to nie jest ŻADNA IDEOLOGIA.
wikipedia choćby.
nie pozdrawiam pseudo-prawicowców za trzy grosze, więcej nie jesteście warci
wikipedia choćby.
nie pozdrawiam pseudo-prawicowców za trzy grosze, więcej nie jesteście warci
Właściwie swoje dziecko niech sobie wychowuje jak chce, ale wara od innych.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów