Mój ojciec zajmuje się restaurowaniem zabytkowych skuterów i samochodów. Wrzucam filmik przedstawiający jego największe dotychczas osiągnięcie, Syrenę 105 zrobioną na błysk! mam nadzieję że się spodoba, pozdrawiam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wow! właśnie planuję odrestaurowanie Syrenki. potrzebuję tylko ją kupić ale posiadam do niej w chuj części po dziadku jeszcze, komplet blach, uszczelki pod głowicę funkiel nówki i wiele innych pierdół jak lampy itp. piękna!
Wielkie piwo się należy jak nazywa się ta nuta ??
Szacun. Gdyby więcej takich ludzi było, to o ile ciekawsze byłyby nasze drogi...
Wielkie piwo się należy. Usłyszeliście ten charakterystyczny dźwięk przy zamykaniu drzwi? Charakterystyczny dla samochodów tamtej epoki coś wspaniałego
Chciałbym jedynie zapytać dlaczego syrenka nie ma żółtych tablic ?
Piekny filmik, piekna maszyna, kupe czasu i kasy pochłonęła pewnie.
Piekny filmik, piekna maszyna, kupe czasu i kasy pochłonęła pewnie.
Krata piwa, dla twojego ojca, za taką pasję. Starocia górą!
Takie auto nie moze sie niepodobac! pod rejetracja tez fajny napis "ja nie chce do huty!" zaloze sobie na mojego zloma
wątpię, żeby nie mogła jeździć na żółtych tablicach, jest tak zrobiona, że opada szczęka.
niektórzy wolą śmigać na przegląd co roku i mieć pewność że wszystko gra, szczególnie z taką 'babcią'.
gdybym mógł, postawiłbym pól litra wyborowej na kartki.
niektórzy wolą śmigać na przegląd co roku i mieć pewność że wszystko gra, szczególnie z taką 'babcią'.
gdybym mógł, postawiłbym pól litra wyborowej na kartki.
czy ta syrena była zagazowana ? ale dla mnie respekt bo trzeba mieć do tego i nerwy i czas i pieniądze...
Widzę że kolega z okolicy.
Szacun dla ojca, pięny efekt prac. Mi się marzy duży fiat, może cośw tym roku się uda upolować i rozpocząć prace.
Piwo oczywiście leci.
Szacun dla ojca, pięny efekt prac. Mi się marzy duży fiat, może cośw tym roku się uda upolować i rozpocząć prace.
Piwo oczywiście leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów