Mój ojciec zajmuje się restaurowaniem zabytkowych skuterów i samochodów. Wrzucam filmik przedstawiający jego największe dotychczas osiągnięcie, Syrenę 105 zrobioną na błysk! mam nadzieję że się spodoba, pozdrawiam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
link do oryginalnego filmu : /watch?v=rOoYb-D8_bU - na kanale zobaczyć można również inne dzieła ojca.
za to że twój stary odpicował syrenę 105 - zawsze piwo !
Za dobry gust , ciężką pracę i ten dźwięk piwo musi być
galanta robota, ale...
co robi karton pod maską (czy to nie karton)?
wolałbym zobaczyć w jakim stanie została kupiona i każdy etap pracy, czyli rozbiórka, malowanie, składanie itp itd...
popraw się a ojca pozdrów ode mnie
co robi karton pod maską (czy to nie karton)?
wolałbym zobaczyć w jakim stanie została kupiona i każdy etap pracy, czyli rozbiórka, malowanie, składanie itp itd...
popraw się a ojca pozdrów ode mnie
@up
Pewnie założył tekturę,żeby szybciej temperaturę łapał. Kiedyś w takich autach i nie tylko był to standardowy zabieg. Silniki te słabo się grzały i szybko oddawały ciepło.
Prawdziwy FAN motoryzacji. Szacunek za wykonaną pracę, poświęcony czas i fundusze. Musi być to świetnym uczuciem,jeżeli otwierasz garaż, patrzysz się na nią i wiesz,że jest to tylko wyłącznie twoja zasługa.
Pewnie założył tekturę,żeby szybciej temperaturę łapał. Kiedyś w takich autach i nie tylko był to standardowy zabieg. Silniki te słabo się grzały i szybko oddawały ciepło.
Prawdziwy FAN motoryzacji. Szacunek za wykonaną pracę, poświęcony czas i fundusze. Musi być to świetnym uczuciem,jeżeli otwierasz garaż, patrzysz się na nią i wiesz,że jest to tylko wyłącznie twoja zasługa.
Pogratulować ojca.
Do narzekaczy. Jeśli nie macie fachu w ręku, to lepiej odrazu wyjedźcie do WB na pakowanie mięsa lub zbiór owoców, a nie hejtujcie.
Profilaktyka musi być
Do narzekaczy. Jeśli nie macie fachu w ręku, to lepiej odrazu wyjedźcie do WB na pakowanie mięsa lub zbiór owoców, a nie hejtujcie.
Profilaktyka musi być
Za odrestaurowanie skarpety duże piwo! Za kolejny filmik nagrywany z włączonym stabilizatorem obrazu miękki chuj w dupę!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów