📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Stare niemieckie sposoby cyklon b i jazda
A nie myślałeś żeby zmienić nick z Halman na
Kałman ?
Kałman ?
baronturbina napisał/a:
A nie myślałeś żeby zmienić nick z Halman na
Kałman ?
Dla twojej jeszcze większej piany na pysku to na Halman forever...
Halman napisał/a:
Dla twojej jeszcze większej piany na pysku to na Halman forever...
Ja się wcale nie pienię HalPenie.
Po wejściu najpierw powinna opaść jakaś krata, żeby cały gaz się nie zmarnował
kałman rządzi!
>chyba musiało zdrowo szczypać w oczy....
To działko dymne, nie szczypie w oczy, chodzi o to że przez ten dym włamywacz nic nie widzi. a dodatkowo przez zaskoczenie może wpaść w panikę .
To działko dymne, nie szczypie w oczy, chodzi o to że przez ten dym włamywacz nic nie widzi. a dodatkowo przez zaskoczenie może wpaść w panikę .
To żaden gaz tylko zwykły nieszkodliwy dym idioci. Zwykły straszak i tyle, bardzo gęsty żeby nic nie było widać, generalnie wypełnia cały sklep. Bezwonny i nieszkodliwy, bardzo popularny w wielu zachodnich sklepach i supermarketach.
Danoniero napisał/a:
To żaden gaz tylko zwykły nieszkodliwy dym idioci. Zwykły straszak i tyle, bardzo gęsty żeby nic nie było widać, generalnie wypełnia cały sklep. Bezwonny i nieszkodliwy, bardzo popularny w wielu zachodnich sklepach i supermarketach.
Ano jak zachodni to wiadomo, że trzeba uważać żeby czasem biednemu włamywaczowi nie stała się jakaś krzywda, nawet gdyby to miały być tylko zaczerwienione oczy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów