Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A dla tych co nie wiedzą, S.O.A.D gra "soil" jak mówią, lub jak prawdziwi znawcy (krytycy muzyczni) bliżej im do alternative metal niż do metalu.
Jasne czekam.. tylko się umyj jebany brudasie
Kim Ty kurwa jesteś pedale? Jesteś pewnie jakimś leszczem który poprzez obrażanie chce się dowartościować. Za takie coś powinny być bany. Spotkałbym Ciebie na mieście i można by było nakręcić filmik na harda jak Ci łamie kurwa twoje żabie udka. Poniosło mnie.
Zlot brudasów rozpoczęty za 3..2..1.. o już tu są
I właśnie w takich momentach, przez takie komentarze, przestaje wierzyć w służbę zdrowia...dlaczego, pytam kurwa grzecznie, dlaczego ginekolog twojej matki nie powiedział żeby połknęła, świat miałby teraz jeden problem mniej. Zrób światu przysługę i poddaj się auto-eutanazji.
Angel deserve to die !!!!!!!!
może i się rozpadli ale koncertują dalej nawet i do Polski przyjeżdzająrozpadli się bo był problem z tym gitarzystą który dostał parcia na śpiewanie .....
Poważnie? Wstawianie Chop Suey w wersji Vocal Only? I takie coś jest na głównej? Gdybym wiedział, że takie gówno wejdzie na główną, najebałbym tego typu tematami już dawno temu...
PS SOAD lubię, ale kurwa, to już jest trochę przesada.
PPS Tak, nie mam żadnego wkładu dla tej strony, bo uważam, że nie znalazłem jeszcze żadnej rzeczy godnej uwagi. Ale patrząc na ten materiał pora chyba zmienić swoje kryteria oceniania...
To trzeba było to zrobić a nie wylewać żale. I wyjmij kij z dupy, bo kurwa twoja mać, aż smutno czytać takie pierdolenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów