📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dziwnie jakoś...
Zlot brudasów rozpoczęty za 3..2..1.. o już tu są
Kwejkodistic pełną gębą.
– „Na pohybel skurwysynom!”
PPS Tak, nie mam żadnego wkładu dla tej strony, bo uważam, że nie znalazłem jeszcze żadnej rzeczy godnej uwagi. Ale patrząc na ten materiał pora chyba zmienić swoje kryteria oceniania...
PS SOAD lubię, ale kurwa, to już jest trochę przesada.
PPS Tak, nie mam żadnego wkładu dla tej strony, bo uważam, że nie znalazłem jeszcze żadnej rzeczy godnej uwagi. Ale patrząc na ten materiał pora chyba zmienić swoje kryteria oceniania...
To ja dzisiaj chciałem wrzucić temat o 12 śrubach w penisie, ale stwierdziłem, że za słabe, że już takie rzeczy były, a tu chop suey na głównej.....................................................................
Songo Master napisał/a:
Kim Ty kurwa jesteś pedale? Jesteś pewnie jakimś leszczem który poprzez obrażanie chce się dowartościować. Za takie coś powinny być bany. Spotkałbym Ciebie na mieście i można by było nakręcić filmik na harda jak Ci łamie kurwa twoje żabie udka. Poniosło mnie.
Ło chuj ale wkurw
lubię S.O.A.D. ale jakoś tak hujowo bez muzyki
gab. napisał/a:
najbardziej gimbusiarski i pseudometalowy zespół na świecie
Weź proszę rozbieg i przypierdol z całej siły głową w ścianę, niektórzy ludzie nie powinni mieć internetu bo najzwyczajniej w świecie nie potrafią go używać, nie każdy musi być pierdoloną melepetą ograniczającą się do słuchania tego co radio puści, lub gdy stanie się coś "sławne", smutne jest to że właśnie natłok takich kretynów psuje takie piosenki lepsze już by było gdyby te kawałki miały tysiące mniej wyświetleń i nie były tak znane bo w końcu dotrą właśnie do gimnazjów które zniszczą takie "smaczne" kawałki, stało to się już w "sound of silence"
Wszystkim którzy pod filmikiem piszą "zlot brudasów" lub Tobie za nazwanie SOAD pseudometalem murzyński chuj w dupę. Jedyne na co was stać to rzucać oklepanymi bezzasadnymi komentarzami.
P.s. Nie nie słucham tylko metalu, w sumie to słucham każdej muzyki od klasycznej po najostrzejszy death metal.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów